آبان 1405
ش ی د س چ پ ج
 101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
070809  
« مهر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentحق ترانزیت، تعرفه‌ای جدید در قبوض برق صنایعحق ترانزیت، تعرفه‌ای جدید در قبوض برق صنایعحق ترانزیت، تعرفه‌ای جدید در قبوض برق صنایع

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    حق ترانزیت، تعرفه‌ای جدید در قبوض برق صنایع

    19 خرداد 1405

    وزارت نیرو هزینه انتقال برق از نیروگاه تا درب کارخانه را در تعرفه جدیدی به نام حق ترانزیت دریافت می کند.

    به گزارش خبرگزاری تسنیم، آرمان خالقی دبیرکل خانه صنعت و معدن ایران درباره افزایش قیمت تعرفه برق صنایع افزود: با یکسری شاخص‌های جدید در قبوض برق صنایع مواجه شدیم برای مثال حق ترانزیت، یعنی خط انتقال برق از نیروگاه برای مصرف کننده دارای تجهیزات و نگهداری است و وزارت نیرو، این هزینه را از مصرف کننده می‌گیرد.

    دبیرکل خانه صنعت و معدن ایران با اشاره به اینکه در گذشته دیماند یا همان میزان مصرف برق در قبوض صنایع وجود داشت که تبدیل به تعرفه جدیدی به نام ترانزیت برق شده است، گفت: حق ترانزیت، قیمت برق واحد‌های صنعتی را افزایش داده است و جالب است زمانی که قطعی برق در صنایع اتفاق می‌افتد هزینه ترانزیت خاموشی‌ها هم محاسبه می‌شود یعنی صنعتگر برای برق انتقال نشده به درب کارخانه، بایستی هزینه آن را پرداخت کند.

    وی افزود: در سه سال گذشته شاهد قطعی‌های گسترده در بخش صنایع کشور آن هم در زمان پرمصرفی بودیم و قطعی برق صنایع در اولویت نهاد‌های ذیربط قرار گرفته بود و هست در صورتی که قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار به صراحت اعلام کرده است که نباید اولویت قطع برق، با صنایع باشد، اما متاسفانه برخلاف قانون اقدام می‌شود.

    خالقی با اشاره به اینکه سال گذشته دو روز قطعی برق به علاوه خاموشی در شیفت شب واحد‌های صنعتی اجرا شد و امسال هم یک روز خاموشی در هفته برای صنایع اعلام شده است، ادامه داد: به نظر می‌رسد در سال جاری شاهد افزایش قطعی برق صنایع خواهیم بود، اما در صورتی که خاموشی‌ها دو روز در هفته شود این خاموشی‌ها برای برخی از واحد‌های صنعتی مثل سرد و گرم شدن کوره مواد مذاب باید پشت سرهم باشد تا آسیبی به تجهیزات وارد نشود، اما در یک واحد صنعتی دارای سردخانه نمی‌توان دو روز پشت سرهم، برق را قطع کرد.

    دبیرکل خانه صنعت و معدن ایران با اشاره به اینکه برق برخی از واحد‌های صنعتی مثل داروسازی یا صنایع غذایی فاسد شدنی را نمی‌توان قطع کرد، افزود: با توجه به اینکه در شهرک‌های صنعتی، واحد‌های تولیدی متفاوتی وجود دارد باید درباره هرکدام از نیازها، تدابیری اندیشیده شود که آسیبی به آنها وارد نشود؛ اگر واحد‌های صنعتی بخواهند از مولد‌های انرژی خودشان استفاده کنند باید سوخت دیزل ژنراتورها، تامین شود یا تجهیزات نیروگاه خورشیدی و مجوز احداث آن تسهیل شود.

    خالقی مشخص نبودن نحوه محاسبه تعرفه برق صنایع را یکی از مشکلات واحد‌های صنعتی دانست و گفت: ترک فعل در تعیین تعرفه‌های سال 1402 و 1403 دیده شد و همچنین عطف به ماسبق، موضوعاتی که در مراجع قانونی دنبال می‌شود، اما برای تعیین نحوه محاسبه تعرفه برق صنایع می‌بایست بر اساس قانون فعالان و تشکل‌های اقتصادی در فرمولاسیون حضور داشته باشند و همچنین نظرات متخصصان در فرمول ضرایب مصرف برق واحد‌های صنعتی لحاظ شود.

    وی با اشاره به اینکه در حال حاضر فرمول محاسبه تعرفه برق صنایع توسط وزارت نیرو نوشته شده و اجرا می‌شود، افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت بر اساس تکلیف قانونی خود فرمول را به کمیته تخصصی ارائه کرده است، اما انتظار صنعتگران از وزارتخانه این است و از طرفی به توافق طرفین رسیده این جلسات تخصصی به طور مستمر حداقل ماهانه یکبار برگزار شود تا فرمول‌های اصلاح شده با نظر تخصصی تشکل‌های هر حوزه بررسی شود تا در سال آینده فرمول دقیق تری به دست آید.

    منبع: تسنیم

    لینک کوتاه  https://tasnimnews.ir/3612137

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    13 آبان 1405

    ابلاغ «دستورالعمل اجرایی عرضه اوراق مرابحه ارزی» و «عرضه اوراق وکالت ارزی»


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    تغییر مسیر تامین ارز واردات


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    برنامه هفتم توسعه اصلاح می‌شود


    ادامه مطلب
    11 آبان 1405

    اخذ ضمانتنامه بابت مالیات ارزش افزوده و عوارض گمرکی ۲ ماه تمدید شد


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    2 + 14 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت سانا پولاد خاورمیانه
        3 شهریور 1405
        جناب آقای دکتر حمید برکتین ، مدیر عامل شرکت سانا پولاد خاورمیانه […]
      • شرکت فناوری های مدرن دیاکو صنعت آسیا
        3 شهریور 1405
        جناب آقای مهندس امین جوادی هدایت آباد ، مدیر عامل شرکت فناوری های […]
      • موسسه حقوقی عدالت نو
        3 شهریور 1405
        جناب آقای حمیدرضا کاکاوند ، مدیر عامل موسسه حقوقی عدالت نو […]
      • شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید
        10 تیر 1405
        جناب آقای احمد جلیلی مدیر عامل شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید […]
      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • ضرورت بازنگری در سیاست‌های ارزی صادرکنندگان

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015