اردیبهشت 1405
ش ی د س چ پ ج
 11
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
0910  
« فروردین    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentاعتراض اصناف به لایحه بودجه 96اعتراض اصناف به لایحه بودجه 96اعتراض اصناف به لایحه بودجه 96

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    اعتراض اصناف به لایحه بودجه 96

    30 آذر 1395

    اعتراض اصناف به لایحه بودجه 96

      تاریخ چاپ: 1395/09/30
    .

    در نشست رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای‌اسلامی با رئیس اتاق اصناف ایران، معاونان و مدیران اتاق اصناف مهم‌ترین مسائل مرتبط با اصناف و بازار مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت. رئیس اتاق اصناف ایران گفت: براساس صراحت قانون نظام صنفی، کمیسیون اقتصادی مجلس شورای‌اسلامی ناظر بر اجرای قانون نظام صنفی است و اتاق اصناف ایران بزرگ‌ترین تشکل صنفی کشور است که حوزه اجرای این قانون است.

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، علی فاضلی افزود: ضروری است ارتباط تنگاتنگی بین اتاق اصناف ایران با کمیسیون اقتصادی مجلس شورای‌اسلامی به‌صورت منظم برقرار باشد و علاوه بر حضور نماینده اتاق در موضوعات مرتبط ذی‌نفع اتاق، جلسات منظم نیز برگزار شود. رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه لایحه بودجه سال ۹۶ کل کشور هم اینک در مجلس شورای‌اسلامی در دستور بررسی قرار دارد، گفت: در موارد مختلف اتاق‌های تعاون و بازرگانی از بودجه‌های دولتی بهره‌مند هستند اما به‌رغم اینکه وظایف متعدد سنگینی از سوی قانونگذار به اتاق اصناف ایران تکلیف شده است، اما از لحاظ اختصاص بودجه، هیچ‌توجهی به اتاق‌های اصناف سراسر کشور نشده است. فاضلی ادامه داد: ضروری است در کمیسیون اقتصادی و کمیسیون تلفیق ردیف بودجه‌ای به منظور انجام وظایف اتاق اصناف ایران گنجانده شود. اکنون ۸۴۰۰ اتحادیه صنفی و ۴۰۰ اتاق اصناف برای نظارت و بازرسی به‌عنوان تکلیف که دولت بر دوش آنها قرار داده است، از هیچ بودجه‌ای بهره‌مند نیستند. وی گفت: در بررسی قانون برنامه توسعه پنج ساله ششم کشور هیچ‌توجهی به اتاق اصناف ایران نشده است، پیشنهادهای متعددی هم به دولت و هم به مجلس ارائه شده اما هیچ‌کدام در کمیسیون تلفیق به سرانجام نرسیده است. این پیشنهادها پیرامون حضور اتاق اصناف ایران در کنار دو اتاق دیگر به جهت کمک به تصمیم‌سازی در دولت در حوزه اقتصاد غیردولتی بوده که لازم است در فرصت باقی‌مانده این اتفاق ممکن شود. فاضلی افزود: طرح‌های بسیاری در حوزه اتاق اصناف ایران که جنبه ملی داشته است، به‌دلیل سوءتفاهم در کمیسیون اقتصادی، مجلس یا دولت یا عدم همراهی مورد انتظار، کند پیش می‌رود، از جمله طرح چابک‌سازی تشکل‌ها، نصب صندوق‌های مکانیزه و … که محل هجمه رسانه‌ها به اتاق اصناف شده است و ضروری است تا کمیسیون اقتصادی توجه ویژه‌ای به این موضوعات داشته باشد.

    فاضلی گفت: اصناف قابلیت‌های زیادی در اقتصاد دارند که فعال کردن این ظرفیت‌ها نیازمند بودجه است اما اصناف تاکنون از بودجه نداشته خود در زمینه‌های مختلف از جمله کنترل بازار استفاده کرده است. ما به‌عنوان اتاق اصناف ایران می‌توانیم در واگذاری امور دولت به بخش‌خصوصی، برخی فعالیت‌ها را انجام دهیم و مثلا بخشی از پژوهش‌های موردنیاز دولت درخصوص اصناف را برعهده بگیریم.

    رئیس اتاق اصناف ایران افزود: درخصوص تجارت نوین باید در قانون نظام صنفی، مواد قانونی جدید دیده شود یا اینکه مواد قانونی گذشته متضاد با آن حذف شود. فاضلی افزود: پیشنهادات اتاق اصناف ایران درخصوص اصلاح قانون نظام صنفی تا یک ماه آینده به کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد. رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای‌اسلامی نیز در این نشست تصریح کرد: اتاق اصناف ایران متناسب با نقش و جایگاه خود ارتقا نیافته و باید این اتفاق با تلاش اتاق و کمک مجلس و دولت هرچه سریع‌ترمحقق شود. محمدرضا پورابراهیمی با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی مجلس ارتقای جایگاه اتاق اصناف ایران در حوزه اقتصاد غیردولتی را نیاز فوری و ضروری حال‌حاضر کشور می‌داند، افزود: کمیسیون اقتصادی از تمامی پیشنهادات در این راستا از جمله تدوین قوانین جدید یا بازنگری در اصلاح قانون نظام صنفی استقبال می‌کند. رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین با تاکید بر اجرای قانون نصب صندوق‌های مکانیزه فروش در اصناف گفت: لایحه مرتبط با صندوق‌ها به‌زودی در کمیسیون اقتصادی مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در بندبند آن نظرات اتاق را کسب و لحاظ خواهیم کرد.


    منبع: روزنامه دنیای اقتصاد

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    10 خرداد 1405

    ایجاد گشایش برای گیرندگان تسهیلات در طرح‌های تولیدی و اشتغال زایی


    ادامه مطلب
    10 خرداد 1405

    تامین اجتماعی ملک دولت نیست


    ادامه مطلب
    9 خرداد 1405

    بازگشت محدودیت چک برگشتی و وام زیر 700 میلیون از امروز


    ادامه مطلب
    5 خرداد 1405

    برنامه وزارت نیرو برای رفع ۴۰ درصدی موانع ارزی صنعت برق


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    four × 2 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]
      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • تمدید مجدد مهلت ارسال فرم‌های خوداظهاری روز ملی صنعت و معدن ۱۴۰۵

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015