خرداد 1405
ش ی د س چ پ ج
 1112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
0607080910  
« اردیبهشت    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentتخصیص ۵۲ میلیارد دلار ارز از ابتدای سال تا ۲۰ آبان ماه/ کاهش مجدد مدت زمان تخصیص ارزتخصیص ۵۲ میلیارد دلار ارز از ابتدای سال تا ۲۰ آبان ماه/ کاهش مجدد مدت زمان تخصیص ارزتخصیص ۵۲ میلیارد دلار ارز از ابتدای سال تا ۲۰ آبان ماه/ کاهش مجدد مدت زمان تخصیص ارز

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    تخصیص ۵۲ میلیارد دلار ارز از ابتدای سال تا ۲۰ آبان ماه/ کاهش مجدد مدت زمان تخصیص ارز

    22 آبان 1402

    معاون ارزی بانک مرکزی خبر داد:

    به نقل از ایرنا- معاون ارزی بانک مرکزی اعلام کرد: میزان تخصیص ارز از ابتدای امسال تا بیستم آبان ماه به حدود ۵۲ میلیارد دلار رسید که  از این میزان ۴۲ میلیارد دلار ان تأمین شده است.

    به گزارش ایرنا از بانک مرکزی، محمد آرام در جلسه ارزی با محوریت «تجارت خارجی، تخصیص و تأمین ارز و ترخیص» که با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، رئیس سازمان توسعه تجارت و نمایندگان سازمان گمرک و معاونین ارزی و بین‌الملل شبکه بانکی در بانک مرکزی برگزار شد، افزود: از مجموع ۴۲ میلیارد دلار ارز تامین شده از ابتدای سال جاری تا بیستم آبان ماه، سهم وزارت صمت ۲۶.۶ میلیارد دلار، سهم وزارت جهاد کشاورزی ۱۰.۴ میلیارد دلار و سهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲.۷ میلیارد دلار بوده است.

    وی با اشاره به رشد ۳ درصدی ارز تامین شده برای واردات طی هشت ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خاطرنشان کرد: در هشت ماه سال گذشته کل ارز تامین شده به ۴۰ میلیارد دلار رسید که این میزان در سال جاری با رشدی معادل ۳ درصد به ۴۲ میلیارد دلار رسیده است .

    معاون ارزی بانک مرکزی گفت: حجم ارز تامین شده برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هشت ماهه سال جاری با ۳۶ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشترین رشد را در تامین ارز در مقایسه با دیگر بخش‌ها به خود اختصاص داده است.

    آرام با اشاره به پرتفوی ارزی تامین شده در این مدت، بیان کرد: در حوزه ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی، حدود ۱۲ میلیارد دلار، در نیما ۲۰ میلیارد دلار و در حوزه ارز اشخاص حدود ۱۰ میلیارد دلار ارز تأمین شده است؛ لذا می‌توان این گونه نتیجه‌گیری کرد که ترکیب مذکور، متوازن است و نیمی از ارز تامین شده ناشی از ارز نیما و نیمی دیگر ارز ترجیحی و ناشی از ارز حاصل صادرات غیرنفتی است.

    وی با اشاره به همکاری‌های وزارت صمت و جهاد کشاورزی در تخصیص و تأمین ارز، ادامه داد: با همکاری این دو وزارتخانه برای اولین بار از ابتدای سال بودجه ارزی تدوین شد و این بودجه به صورت ماهانه نظارت و پایش می‌شود که به صورت نظام‌مند از طریق سامانه جامع تجارت و به تفکیک موارد مشخص شده بودجه‌های ارزی تخصیص و تأمین می‌شود؛ لذا همان گونه که شاهد هستیم در حال حاضر انضباط مناسبی در حوزه ارزی حاصل شده که نتیجه آن آرامشی است که در بازار ارز نمود یافته است.

    معاون ارزی بانک مرکزی با اشاره به برنامه‌های پیش روی این بانک در حوزه ارزی گفت: برنامه آتی بانک مرکزی این است که مباحث تخصیص و تأمین ارز به صورت بهینه و با دقت بیشتر انجام شود و ارز به جای واسطه محور بودن، مستقیماً به ثبت سفارش‌ها اختصاص یابد.

    آرام همگن‌سازی ارزهای تولیدی و ارزهای مصرفی از دیگر برنامه‌های بانک مرکزی در حوزه ارزی عنوان کرد و افزود: بر این اساس با اتکا به نقشه ارزی صادراتی کشور و متناسب با ارزهای مصرفی، ارزهای موردنظر تولید و تبدیل می‌شود تا این گونه در یک ارز با مازاد عرضه یا مازاد تقاضا مواجه نشویم. همچنین این امر موجب تسهیل تخصیص ارز و کاهش مدت زمان دسترسی به ارز می‌شود.

    وی خاطرنشان کرد: همگن سازی ارز و تنوع ارزی متناسب با مصارف ارزی در بخش خزانه‌داری بانک مرکزی آغاز شده است و ظرف یک یا دو ماه آینده ارزی نخواهیم داشت که صفی برای خرید آن باشد.

    معاون ارزی بانک مرکزی گفت: مدت زمان صف در تخصیص و تأمین ارز کوتاه خواهد شد و برنامه‌ریزی به صورتی خواهد بود که در کمتر از ده روز تخصیص و تامین انجام شود که البته کاهش چشمگیری در این زمینه حاصل شده است .

    آرام در پایان تاکید کرد: برنامه بانک مرکزی این است که با تخصیص بهینه و نظمی که ایجاد شده مدت زمان تخصیص و تأمین ارز را به حداقل ممکن برساند و متناسب با تقاضای مصرفی ارز، نوع ارز به نوعی تعیین شود که صف یا مازاد در تقاضا رخ ندهد.

    منبع

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    10 خرداد 1405

    ایجاد گشایش برای گیرندگان تسهیلات در طرح‌های تولیدی و اشتغال زایی


    ادامه مطلب
    10 خرداد 1405

    تامین اجتماعی ملک دولت نیست


    ادامه مطلب
    9 خرداد 1405

    بازگشت محدودیت چک برگشتی و وام زیر 700 میلیون از امروز


    ادامه مطلب
    5 خرداد 1405

    برنامه وزارت نیرو برای رفع ۴۰ درصدی موانع ارزی صنعت برق


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    thirteen − three =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]
      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • تمدید مجدد مهلت ارسال فرم‌های خوداظهاری روز ملی صنعت و معدن ۱۴۰۵

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015