اردیبهشت 1405
ش ی د س چ پ ج
 11
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
0910  
« فروردین    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentمخالفت وزارت کار با افزایش دوباره دستمزد در سال ۱۴۰۲مخالفت وزارت کار با افزایش دوباره دستمزد در سال ۱۴۰۲مخالفت وزارت کار با افزایش دوباره دستمزد در سال ۱۴۰۲

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    مخالفت وزارت کار با افزایش دوباره دستمزد در سال ۱۴۰۲

    5 شهریور 1402
    به نقل از جهان صنعت : تسنیم- علی حسین رعیتی‌فرد معاون روابط کار با اشاره به ماده ۴۱ قانون کار اظهار کرد: مطابق ماده ۴۱ قانون کار دستمزد براساس نرخ تورم و سبد معیشت متناسب با نیاز یک خانوار ۳/۳ نفره به صورت سه‌جانبه (نمایندگان کارگری، نمایندگان کارفرمایی و نمایندگان دولت) تعیین می‌شود.

    وی درباره درخواست مجدد کارگران برای تشکیل شورای‌عالی کار و بررسی مجدد مزد گفت: طبق قانون، شورای‌عالی کار یک بار حقوق و دستمزد کارگران را تعیین می‌کند. دستمزد۱۴۰۲به صورت سه‌جانبه‌گرایی بحث و بررسی شد و در نهایت دستمزد ۲۷درصد افزایش یافت. دستمزد در سال ۱۴۰۱ حدود ۵۷ درصد افزایش یافت. در دوسال گذشته مجموع افزایش مزد کارگران حدود ۸۷ درصد بوده است.
    رعیتی‌فرد افزود: تلاش دولت این است که به سفره جامعه کارگری کمک کند. شعار امسال مهار تورم و رشد تولید است. برای اینکه بتوانیم مشکلات را حل کنیم باید توازن را با حل مشکلات کارگران و کارفرمایان به صورت همزمان داشته باشیم.
    وی درباره چشم‌انداز بهبود حقوق و دستمزد کارگران اظهار کرد: اول شهریور‌ماه جلسه شورای‌عالی کار با محوریت دستمزد کار مشخصی برگزار شد. حقوق و دستمزد مطابق قانون سالی یک‌بار تعیین می‌شود، اما اگر نمایندگان کارگران نظری داشته باشند باید در شورای‌عالی کار به صورت جمعی موضوع مورد نظر را مورد بحث و بررسی قرار دهند.
    معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در جلسات شورای‌عالی کار در اسفند ماه مقرر شد در صورتی که دستمزد کارمندان در طی سال ۱۴۰۲ مجدد افزایش پیدا کرد، جلسه شورای‌عالی کار تشکیل و بحث دستمزد کارگران مجدد بررسی شود. امیدواریم با کاهش نرخ تورم که در حال انجام است، ثبات قیمت‌ها ایجاد شود و بتوانیم توازن را در بازار کار ایجاد کنیم.
    رعیتی‌فرد در پاسخ به اینکه حقوق و دستمزد چقدر با خط فقر فاصله دارد، افزود: هر ساله یک نرخ مشخص برای سبد معیشتی مشخص می‌کنیم که این سبد برای سال۱۴۰۲ حدود ۱۳میلیون و ۱۰۰هزار تومان بود. حدود ۶۴ درصد آن با دستمزد ۱۴۰۲ پوشش داده می‌شود. عدد و رقم دستمزد هر ساله در شورای‌عالی کار به صورت سه‌جانبه با توجه شرایط حاکم بر بازار کار و اقتصاد بنگاه‌های مختلف تعیین می‌شود. درسال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ عددی که به توافق رسیده‌ایم بیش از ۶۰درصد سبد را پوشش می‌دهد و از تمام نرخ‌هایی که سال‌های قبل مشخص شده بود، بیشتر بود.
    معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره نظارت بر قراردادهای کار گفت: در وزارت کار بر سه‌جانبه‌گرایی اعتقاد داریم. در تمام تصمیم‌گیری‌ها شرکای اجتماعی دخیل هستند؛ هم در شورای‌عالی کار و هم شورای‌عالی اشتغال و شورای‌عالی حفاظت فنی به صورت سه‌جانبه تصمیم‌گیری می‌شود. در شورای‌عالی حفاظت فنی تدوین دستورالعمل‌ها در جهت حفظ و صیانت از نیروی کار انجام می‌شود هم سه‌جانبه‌گرایی رعایت می‌شود.
    وی گفت: در مراکز رسیدگی به دعاوی کارگر و کارفرما نیز به صورت سه‌جانبه رسیدگی می‌شود. ما به بدون شرکای اجتماعی پرنده بدون بال هستیم.
    رعیتی‌فرد درباره اصلاح قانون کار نیز تصریح کرد: پیشنهاد اصلاح قانون کار را در ۸ماده که مرتبط به امنیت شغلی کارگران بود از سال گذشته قبل از هفته کارگر به دولت ارسال کردیم، در حال حاضر در کمیسیون دولت در حال بررسی است.
    معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از یک سو کارگران به دنبال دائمی‌شدن قرارداد خود هستند و از سوی دیگر کارفرمایان اعتقاد دارند با دائمی‌شدن قرارداد کار کارگران نباید در کارگاه بی‌نظمی به وجود بیاید. درماده ۷ و ۲۷ اصلاحاتی انجام دادیم. پیشنهادات با حضور شرکای اجتماعی تعیین و به دولت ارسال شده است و اکنون در حال بررسی در کمیسیون‌های دولت است.
    وی اظهار کرد: اعلام کردیم که اگر کاری بیشتر از ۴سال طول کشید و جنبه مستمر داشت باید قرارداد آن دائمی باشد و این دغدغه کارگران بود که امیدواریم برطرف شود.

    منبع

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    10 خرداد 1405

    ایجاد گشایش برای گیرندگان تسهیلات در طرح‌های تولیدی و اشتغال زایی


    ادامه مطلب
    10 خرداد 1405

    تامین اجتماعی ملک دولت نیست


    ادامه مطلب
    9 خرداد 1405

    بازگشت محدودیت چک برگشتی و وام زیر 700 میلیون از امروز


    ادامه مطلب
    5 خرداد 1405

    برنامه وزارت نیرو برای رفع ۴۰ درصدی موانع ارزی صنعت برق


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    2 × three =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]
      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • تمدید مجدد مهلت ارسال فرم‌های خوداظهاری روز ملی صنعت و معدن ۱۴۰۵

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015