اردیبهشت 1405
ش ی د س چ پ ج
 11
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
0910  
« فروردین    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentسه گروه هدف سبد وام صنایعسه گروه هدف سبد وام صنایعسه گروه هدف سبد وام صنایع

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    سه گروه هدف سبد وام صنایع

    8 خرداد 1395
    همزمان با برنامه احیای نیمه‌تمام‌های صنعتی معرفی شد

    سه گروه هدف سبد وام صنایع

      تاریخ چاپ:1395/03/08

    .

    چگونگی پرداخت تسهیلات جدید به منظور احیای واحدهای صنعتی کوچک و متوسط اعلام شد. به گفته معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت براساس تصمیم کارگروه‌های رفع موانع تولید در استان‌ها، 8 نکته درباره چگونگی اعطای تسهیلات صنعتی در نظر گرفته شده است.

    براساس این تصمیم، 16 هزار میلیارد تومان اعتبار به واحدهای صنعتی تزریق خواهد شد و واحدهای صنعتی در استان‌های مختلف کشور در قالب واحدهای کوچک با 50 نفر اشتغال و واحدهای صنعتی متوسط با 100 نفر اشتغال در این طرح قرار خواهند گرفت. از سوی دیگر، براساس پیش‌بینی صورت گرفته از مجموع 7500 واحد تحت پوشش حدود 6500 واحد صنعتی کوچک و حدود هزار واحد صنعتی متوسط هستند. تشخیص واحدهایی که می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند نیز بر عهده کارگروه‌های رفع موانع تولید در هر استان خواهد بود. از سوی دیگر، با توجه به واحدهایی که در کارگروه رفع موانع تولید مستقر در کشور شناسایی شدند، یک میلیارد تومان اعتبار برای واحدهای کوچک و 3 میلیارد تومان برای واحدهای متوسط در نظر گرفته خواهد شد. همچنین علاوه بر واحدهای در حال تولیدی که به سرمایه در گردش نیاز دارند، حدود 2 هزار واحد که به بهره‌برداری نرسیده‌اند و به دریافت تسهیلات نیاز دارند، از این تسهیلات بهره خواهند برد. درخصوص زمان بازپرداخت تسهیلات نیز برای واحدهایی که به‌عنوان طرح قرار است از این تسهیلات استفاده کنند حداکثر تا پنج سال و واحدهایی که برای سرمایه در گردش از تسهیلات مدنظر استفاده می‌کنند، حداکثر زمان بازپرداخت یک سال که قابل افزایش به دوره دوساله است، پیش‌بینی شده است. همچنین از سوی بانک مرکزی به کلیه بانک‌های تجاری که می‌توانند تسهیلاتی ارائه کنند این مجوز داده شده که جدا از منابع داخلی خود با استفاده از پشتوانه‌سازی که از سوی بانک مرکزی صورت می‌گیرد تا سقف یک تا سه میلیارد تومان تسهیلات برای واحدهای کوچک و متوسط ارائه شود.

    راهنمای چگونگی دریافت تسهیلات

    همزمان با اعلام خبر مذکور وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام به انتشار جدول راهنما برای متقاضیان دریافت تسهیلات کرد. در جدول راهنمای منتشر شده از سوی این وزارتخانه سه بخش اطلاعات مجوز، جزئیات در خواست و اطلاعات بانکی پیش‌بینی شده است. در بخش اول متقاضی دریافت تسهیلات باید اطلاعات لازم را درخصوص جواز تاسیس یا پروانه بهره‌برداری واحد تولیدی با ذکر نوع واحد تولیدی، شماره مجوز، تاریخ صدور مجوز، استان یا شهری که واحد تولیدی در آن مستقر است و پیشرفت فیزیکی طرح را در جدول پیش‌بینی شده ذکر کند. در گام دوم متقاضی باید توضیحات مربوط به اینکه تسهیلات دریافتی برای کدام یک از گروه‌های «مواد اوليه و كمكي توليد، حقوق و دستمزد، هزينه‌هاي انرژي، ساير موارد» صرف خواهد شد را مشخص و پس از آن جمع کل مبالغ درخواستي را قید کند. اما در گام سوم اطلاعات بانکی متقاضی درج می‌شود و در این بخش متقاضی باید مشخص کند که آیا بدهی مالی به سازمان تامین اجتماعی، بدهی مالیاتی یا معوقات بانکی دارد یا خیر؟

    پس از گذشتن از مراحل مذکور پرونده برای بررسی به کارگروه‌های رفع موانع تولید در استان‌ها ارائه و درخصوص پرداخت تسهیلات تصمیم‌گیری می‌شود.

    تسهیلات یک تا سه میلیارد تومانی

    معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام خبر اعطای تسهیلات یک تا سه میلیارد تومانی به واحدهای صنعتی کوچک و متوسط شرایط پرداخت این تسهیلات و واحدهای مشمول را اعلام کرد. به گفته محسن صالحی‌نیا، براساس تصمیمات صورت گرفته 16هزار میلیارد تومان اعتبار به واحدهای صنعتی تزریق خواهد شد و واحدهای صنعتی در استان‌های مختلف کشور در قالب واحد‌های کوچک با 50 نفر اشتغال و واحدهای صنعتی متوسط با 100 نفر اشتغال در این طرح قرار می‌گیرند. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگو با «ایسنا»، با اشاره به اینکه تشخیص واحدهایی که می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند بر عهده کارگروه‌های رفع موانع تولید در استان‌ها است، اظهار کرد: با توجه به واحدهایی که در کارگروه‌های رفع موانع تولید مستقر در سراسر کشور شناسایی شدند، یک میلیارد تومان برای واحدهای کوچک و تا سه میلیارد تومان هم برای هر یک از واحدهای متوسط اعتبار تعلق می‌گیرد.

    وی در تشریح نحوه بازپرداخت این وام‌ها گفت: علاوه بر واحدهای در حال تولیدی که سرمایه در گردش دارند، حدود دو هزار واحد دیگر که هنوز به بهره‌برداری نرسیدند و به دریافت تسهیلات برای رسیدن به مرحله بهره‌برداری نیاز دارند، از این تسهیلات بهره خواهند برد. در این میان بازپرداخت تسهیلات برای واحدهایی که به‌عنوان طرح قرار است برای تسهیل و بهره‌برداری از اعتبارات استفاده کنند، حداکثر تا پنج سال مهلت باز پرداخت دارند و واحدهایی که سرمایه در گردش دارند حداکثر زمان بازپرداخت تسهیلات دریافتی آنها یک سال و قابل افزایش به دو سال است.معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با بیان اینکه بر اساس ارزیابی‌های کارگروه‌های استانی، برخی واحدها دارای بدهی‌های غیرجاری هستند و امکان دریافت تسهیلات از بانک را نداشتند، افزود: تعدادی از واحدها به دلیل محدودیت‌هایی که در چند سال گذشته وجود داشت با بدهی‌های غیرجاری روبه‌رو شدند که همین موضوع باعث می‌شد بانک‌ها نتوانند به آنها تسهیلات ارائه دهند که پیرو مذاکرات با بانک مرکزی، این مساله برطرف شده است.صالحی‌نیا افزود: از سوی دیگر نیز مذاکراتی با سازمان تامین اجتماعی درباره بدهی بیمه و همچنین سازمان امور مالیاتی درباره بدهی‌های مالیاتی صورت گرفت که منجر به صدور دو بخشنامه از سوی این دو سازمان به کلیه استان‌ها شد که طی آنها مقرر شد این محدودیت‌ها برای واحدهایی که از سوی کارگروه‌های رفع موانع تولید در استان‌ها اعلام می‌شوند، اعمال نشود تا بتوانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند. معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بانک‌های عامل این طرح، گفت: بانک مرکزی به کلیه بانک‌های تجاری که می‌توانند تسهیلاتی ارائه کنند این اجازه را داده است که جدا از منابع داخلی خود با استفاده از پشتوانه‌سازی‌ که توسط بانک مرکزی صورت می‌گیرد، تا سقف‌های یک و سه میلیارد تومان تسهیلات را به واحدهای کوچک و متوسط ارائه کنند.


    منبع: روزنامه دنیای اقتصاد

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    9 خرداد 1405

    تفاوت حکم مراجع حل اختلاف در اخراج موجه و غیرموجه کارگر


    ادامه مطلب
    4 خرداد 1405

    فراخوان وزارت کار و دریافت نظرات کارشناسی درباره لایحه تامین اجتماعی


    ادامه مطلب
    3 خرداد 1405

    آیا در شرایط جنگی «قرارداد کار» به حالت تعلیق درمی‌آید؟


    ادامه مطلب
    2 خرداد 1405

    معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی به بانک ها/تسهیلات پرداختی پایش می شود


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    seven + 2 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]
      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • تفاوت حکم مراجع حل اختلاف در اخراج موجه و غیرموجه کارگر

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015