مرداد 1401
ش ی د س چ پ ج
 1011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
0506070809  
« تیر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentلوگوجان كري: تجارت مشروع با ايران بلامانع استجان كري: تجارت مشروع با ايران بلامانع است

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    جان كري: تجارت مشروع با ايران بلامانع است

    25 اردیبهشت 1395

     اميد ديپلماسي به باز كردن گره بانكي

    جان كري: تجارت مشروع با ايران بلامانع است

    شنبه 25 اردیبهشت 1395 – 543


    .
    جان كري وزير امور خارجه آمريكا كه به منظور شركت در نشست بين‌المللي مبارزه با فساد به لندن سفر كرده است، روز پنج‌شنبه با تعدادي از نمايندگان بانك‌هاي اروپايي و فيليپ هاموند همتاي انگليسي خود، در خصوص داد و ستد پولي و بانكي با ايران ديدار و گفت‌وگو كرد.

    به گزارش «تعادل» پس از حصول توافق هسته‌يي و برداشته شدن تحريم‌هاي مرتبط با برنامه هسته‌يي كشورمان، همچنان به سبب باقي ماندن برخي تحريم‌ها توسط آمريكا، نقل و انتقالات مالي با دلار به عنوان يك محدوديت بر سر راه تجارت ايران با جامعه جهاني باقي مانده است. در همين راستا برخي بانك‌ها و موسسات مالي اروپا دليل ترس از جريمه‌هاي سنگين آمريكا، نسبت به ارتباطات مالي با ايران با نگراني‌هايي مواجه بوده و از دادوستد پولي- بانكي با ايران امتناع مي‌ورزند.

     از سوي آمريكا احساس نگراني نكنيد

    در نشست روز پنج‌شنبه جان كري، در حضور وزير خارجه بريتانيا و نمايندگان بانك‌هاي اروپايي اعلام كرد كه بانك‌ها به خاطر انجام معاملات مشروع با ايران تنبيه نخواهند شد. وي كه از سوءتعبيرهاي ايجاد شده نسبت به تحريم‌هاي آمريكا عليه ايران انتقاد مي‌كرد، به فيليپ هاموند همتاي انگليسي خود گفت: تلاش ما و مقامات وزارت خزانه‌داري آمريكا اين است كه به چنين برداشت‌هاي غلطي پايان ببخشيم. قصد ما اين است به‌طور شفاف نشان دهيم كه تجارت مشروع طبق توافق هسته‌يي با ايران بلامانع است. هرچند بانك‌ها و موسسات مالي موظف هستند كه در مورد سرمايه‌گذاري و معامله با افراد دقت لازم را به‌عمل بياورند.

    جان كري افزود: قصد ما اين است كه موانع و نگراني‌هاي مربوط به بانك‌هاي اروپايي را مورد توجه قرار داده و تا آنجا كه مي‌توانيم براي آنها تفسير خود از قانون و معيارها را توضيح بدهيم و با شفافيت رو به جلو حركت كنيم. وزير امور خارجه آمريكا گفت: هر دو طرف داراي تعهداتي در خصوص برجام هستند و بايد از منافع آن بهره‌مند شوند. منافع ما يك برنامه هسته‌يي قابل نظارت و محدود از سوي ايران است و آنها نيز منافعشان لغو تحريم‌ها و استفاده از فضاي ايجاد شده در دوران پسا برجام است.

    در همين زمينه رويترز گزارش داد: كري به بانكداران اروپايي تصريح كرده است كه نبايد آنها براي از سرگيري مبادلات مالي خود با ايران از سوي آمريكا احساس نگراني كنند.

     هدف راهبردي بازگشت ايران به جهان

    از سوي ديگر فيليپ هاموند وزير خارجه انگلستان نيز با بيان اينكه آمريكا قصد ندارد بر سر راه تجارت ايران و بانك‌هاي اروپايي قرار بگيرد، گفت: آنچه از آقاي كري خواستارم، اين است كه يك چشم‌انداز كلي از موضع آمريكا در اين خصوص ارائه كند.

    وي تاكيد كرد: سعي ما در اين است كه شكاف موجود ميان روابط مالي و بانكي ميان ايران و بانك‌هاي اروپايي توسط آمريكا كاهش يافته و در تلاش هستيم تا جدايي ميان قصد سياسي و حقيقت بانكداري جهاني را درك كنيم. قصد ما اين است كه دريابيم چگونه مي‌توان اين جدايي را از بين برد تا بانك‌هاي جهاني قادر به از سرگيري تجارت و سرمايه‌گذاري در ايران شوند.

    هاموند گفت: دستيابي به هدف راهبردي كه همان بازگرداندن ايران به جامعه بين‌الملل و عادي‌سازي روابط تجاري با اين كشور است، در گرو عدم شكست در اين قضيه است. در غير اين‌صورت به‌دست آوردن تمام مزاياي مربوط به توافق هسته‌يي امكان‌پذير نبوده و توافقي كه آن همه روي آن زمان و انرژي گذاشته شد، ناكام خواهد ماند.

     بانكداران اروپايي همچنان نگرانند

    در همين راستا آسوشيتدپرس روز گذشته گزارش داد: دولت‌ها و موسسات اروپايي خواستار يك ضمانتنامه كتبي از سوي وزارت خزانه‌داري آمريكا در خصوص مراودات مالي با ايران هستند و آمريكايي‌ها تا امروز از اين امر امتناع مي‌ورزند. سي ان ان نيز در اين خصوص آورده است: توضيحات كري بانكداران اروپايي را به‌طور كامل متقاعد نكرده و مديران دو بانك استاندارد چارتر و دويچه بانك آلمان همچنان نسبت به برقراري همكاري‌هاي پولي- بانكي با ايران نگران و مردد هستند.


    منبع: روزنامه تعادل 

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    15 مرداد 1401

    مصوبات کارگروه راهبری سامانه مودیان مالیاتی ابلاغ شد


    ادامه مطلب
    15 مرداد 1401

    مسیر سخت دولت برای احیای وزارت بازرگانی/ نسخه مجلس «تفکیک» است؟


    ادامه مطلب
    15 مرداد 1401

    کدام کالاها از مالیات معافند


    ادامه مطلب
    15 مرداد 1401

    یک خطر جدید برای واردکنندگان!


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سه − دو =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سـالانه (۱400)

      مجمع عمومی سـالانه (۱400)
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت صنعتی و تولیدی جهانرو
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای محمود کریمی گران سایه، مدیرعامل شرکت صنعتی و تولیدی جهانرو […]
      • شرکت کاشی امین میبد
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس ابوالفضل خالقیه، مدیرعامل شرکت کاشی امین میبد […]
      • شرکت تن رزاق تجارت
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس علی مددی مدیرعامل شرکت تن رزاق تجارت […]
      • شرکت مهندسی پایش خودرو سومر
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس امین پور رستمی مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مهندسی […]
      • شرکت تولیدی و بازرگانی صنعت رایان پارس
        30 آبان 1400
        جناب آقای مهندس مهدی موحد جگر کندی ، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • گزارش 192 – مرداد ماه 1401 – نگاهی به وضعیت شرکت های دانش بنیان در ایران

        آب و هوا

        تهران
        17 مرداد 1401
         

        صاف
        30°C
        رطوبت: 21%
        طلوع خورشید: 5:48 am
        غروب خورشید: 7:32 pm
        پیش بینی 18 مرداد 1401
        روز
         
        آفتابی
        37°C
         
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015