اردیبهشت 1405
ش ی د س چ پ ج
 11
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
0910  
« فروردین    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentجزئیات اعطای وام کرونایی به کسب‌وکارها/پرداخت از هفته سوم اردیبهشتجزئیات اعطای وام کرونایی به کسب‌وکارها/پرداخت از هفته سوم اردیبهشتجزئیات اعطای وام کرونایی به کسب‌وکارها/پرداخت از هفته سوم اردیبهشت

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    جزئیات اعطای وام کرونایی به کسب‌وکارها/پرداخت از هفته سوم اردیبهشت

    6 اردیبهشت 1399

    معاون وزیر کار خبر داد:

    معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از هفته سوم اردیبهشت ماه برنامه پرداخت بسته های حمایتی مربوط به دوره کرونا به کارفرماها اجرا می شود.

    عیسی منصوری در برنامه گفت و گوی ویژه خبری در مورد وام حمایت از اشتغال به ازای هر کارگری که اخراج نشده است، اظهار داشت: این بسته بعد از گفتگوهای متعدد با بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی ارائه شده است. گروه هدف این بسته شامل بنگاه‌های کسب و کاری می‌شود که بیشترین آسیب را در دوره شیوع کرونا دیده اند که ۱۱ رسته را در بر می‌گیرد. به صورت مشخص‌تر بنگاه‌هایی هستند که کسب و کارهایشان را فعال نگه داشته و نیروی کارشان را حفظ کنند.

    معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تسهیلاتی که به نرخ سود ۱۲ درصدی ارائه می‌شود برای بنگاه‌های یک نفره ۱۲ میلیون تومان است که شامل دستمزد و درصدی باقی مانده سرمایه در گردش می‌شود، برای واحدهایی که بنا به دستور تعطیل شده اند این رقم ۱۶ میلیون تومان برای هر کارگر است البته این موضوع مشروط به حفظ نیروهاست. همچنین برای وام‌های زیر ۱۲ میلیون تومان با سفته، وام ۱۲ تا ۴۸ میلیون تومان با سفته و ضامن، وام ۵۰ تا ۱۲۰ دو ضامن، وام تا ۱۸۰ میلیون تومان ۳ ضامن و بالاتر از این رقم روال عادی بانک‌ها طی می‌شود.

    وی ادامه داد: با توجه به شلوغ بودن سیستم بانکی، وقفه کوتاهی خواهیم داشت و از هفته سوم اردیبهشت ماه این برنامه اجرا می‌شود.

    منصوری گفت: در فاز اول بر اساس داده‌هایی که در اختیار ماست به این نوع از کارفرمایان پیامک می‌دهیم و در صورت تأیید کارفرما، در سامانه کارا ثبت نام می‌کنند و دستگاه مربوطه ظرف دو روز اعمال نظر می‌کند و سپس به بانک عامل اطلاعات ارسال می‌شود و پرداخت صورت می‌گیرد.

    منصوری گفت: اغلب گروه هدف در این رسته‌ها بنگاه‌های کوچک و خرد همچون پوشاک و … هستند البته بنگاه‌های بزرگ هم مدنظر قرار گرفته اند.

    وی در مورد احتمال عدم ارسال پیامک به برخی از کارفرماها، افزود: این مساله پیش بینی شده و امکان مراوده متقابل را فراهم کرده ایم تا در صورت عدم دریافت پیامک، مساله را به ما اعلام کنند و در گام بعد هم امکان ثبت نام از سایر افراد را فراهم کرده ایم.

    به گفته منصوری تا مهر ماه تنفس اعلام می‌شود و بعد ۲۴ ماه دوره بازپرداخت وام است.

    وی یادآور شد: افرادی که برایشان پیامک ارسال شود به بانک معرفی شده اند و این اقدام به صورت الکترونیکی انجام شده است. ترجیح این است که وام مذکور بیشتر از یک قسط باشد و مثلاً در دو قسط اعمال شود تا حفظ نیروی کار برای ما مسجل شود.

    معاون وزیر کار گفت: معمولاً وقتی نرخ تورم بالاست و نرخ سود بانکی بالاتر است فرصت طلبی فراهم می‌شود ولی ما در این قاعده جریمه در نظر گرفته ایم تا در صورت انجام تخلف، فرد متخلف جریمه ۶ درصدی شود.

    منصوری اظهار داشت: وقتی بسته را روی میز گذاشتیم برخی گفتند که تورم ایجاد می‌شود و ما شرایط مردم را توضیح دادیم و باید بین این دو یکی را انتخاب می‌کردیم. شاید آن بسته مطلوب اجرا نشد اما آنچه که توانش بود اجرا خواهد شد.

    وی با بیان اینکه برخی رسته‌ها فرصت افزایش نیرو را هم دارند و حتماً مشوقی در نظر گرفته ایم، گفت: در ابتدا به نظر می‌رسد بنگاه‌ها استقبال نکنند اما در حال حاضر شاهد پیگیری تشکل‌ها در مورد اجرای این بسته هستیم.

    معاون وزیر کار افزود: در دوره شیوع بیشترین توصیه در مورد رابطه کارکن و کارفرما حفظ ارتباط هست حتی اگر فعالیتی صورت نمی‌گیرد که همه جای دنیا قاعده به همین ترتیب است و حتی همه جای دنیا اینطور هست که همه حقوق کارکن پرداخت نمی‌شود اما به هر نحوی ارتباط بین کارکن و کارفرما حفظ می‌شود. باید متوجه باشیم شرایط اقتصادی کشور به چه صورتی است و در حداقلی ترین حالت صحبت می‌کنیم. با این حال بسته‌هایی که پیشنهاد دادیم بسیار کامل‌تر از کشورهایی همچون دانمارک و ترکیه است.

    منصوری با بیان اینکه کرونا با بحران‌های اقتصادی فرق می‌کند، اظهار داشت: در بحران ۲۰۰۷ اروپا در دراز مدت مشکل تقاضا وجود داشت اما در دوره کرونا به محض فروکش کردن بحران، تقاضای کل اقتصاد فعال خواهد شد. مساله دیگر این است که در دوره کرونا، علاوه بر تقاضا طرف عرضه هم دچار افول شده است و امیدواریم بسته تسهیلاتی تا حدودی به بخش عرضه کمک کند.

    وی با بیان اینکه بخش صنعت الان تقریباً روی کار آمده است، گفت: کرونا بیشترین آسیب را به خدمات و بخش توزیع زده است و در این ۱۱ رسته نام برده شده در بسته تسهیلاتی بیشتر بخش خدمات مدنظر بوده است.

    منصوری در مورد بیمه تأمین اجتماعی نیز افزود: مهم‌ترین اتفاقی که در مورد تأمین اجتماعی افتاد این است که امهال بیمه در گام نخست به مدت ۳ ماه پیش بینی شده است.

    معاون وزیر کار در ادامه با بیان اینکه بر اساس مطالعات کمی و مذاکره با بخش خصوصی درحوزه صنایع واحدهای بزرگ و خرد، ۱۱ رسته را مشخص کردیم، گفت: این رسته‌ها فقط شامل بنگاه‌های زیر ۵۰ نفر نیست بلکه بنگاه‌های بالای ۵۰ نفر را هم شامل می‌شود. اگرچه بخش عمده‌ای از بنگاه‌های مدنظر در بسته حمایتی خرد هستند اما بعضاً واحدهای بزرگ هم ضربه دیده اند و در صورت تقویت این بنگاه‌ها، واحدهای خرد وابسته به این واحدهای بزرگ نیز تقویت می‌شوند.

    وی افزود: وقتی از زنجیره ارزش صحبت می‌کنیم یعنی کل زنجیره را مدنظر داریم و فقط واحدهای کوچک و بزرگ مدنظر نیست. تعداد بنگاه‌های بزرگ بالای ۱۰۰ نفر چهار دهم درصد هستند و اصلاً بخشی از اینها در بسته حمایتی ما تحت پوشش قرار نگرفته اند، زیرا در رسته‌ها نیستند.

    معاون وزیر کار اظهار داشت: هدف حفظ بنگاه کسب و کار است و با توجه به اینکه گردش مالی بنگاه‌ها را نداریم، بر اساس تعداد شاغلین، بنگاه‌ها انتخاب شده اند. برای بنگاه‌های زیر ۵۰ نفر، حدود ۳۰ درصد علاوه بر دستمزدی که محاسبه می‌کنیم به عنوان باقی مانده سرمایه در گردش پرداخت می‌شود و برای باقی بنگاه‌ها، ۵۰ درصد هزینه برای دستمزد و ۵۰ دستمزد برای سرمایه در گردش پرداخت می‌شود.

    وی ادامه داد: یک میلیون کسب و کار در این بسته حمایتی مورد توجه قرار گرفته اند. بر اساس داده‌های دقیق احصا شده اند و دقیقاً می‌دانیم کارفرما با چه کد ملی و آدرسی انتخاب شده است.

    معاون وزیر در مورد سایر حمایت‌ها همچون حمایت از دارندگان چک‌های برگشتی، اظهار داشت: امهال سه ماه در فاز اول اعلام شد و بانک مرکزی به همه بانک‌ها ابلاغ کرده است و در مورد این تسهیلات ستاد ملی مقابله با کرونا به بانک مرکزی تکلیف کرده است که با چک برگشتی و بدهی مالیاتی را برای این دوره مشخص کنار گذاریم.

    حمایت از معیشت دستفروشان، کارگران ساختمانی، مهدکودک‌ها، باشگاههای ورزشی و مراکز آموزشی

    وی تصریح کرد: فردی تولیدی یا فروش پوشاک داشته شب عید کالا خریده و نتوانسته بفروشد که برای این گروه تمهیداتی اندیشیده شده است که در صورت نهایی شدن، جزئیات اعلام می‌شود.

    منصوری گفت: اگر فردی مشغول به فعالیت است باید این فعالیت در جایی ثبت شده باشد، در صورت عدم ثبت دولت نمی‌تواند به این افراد بپردازد.

    وی با اشاره به برخی از رسته‌های مورد حمایت، اظهار داشت: از جمله این رسته‌ها می‌توان به مهدهای کودک، مراکز آموزشی شبیه به مهد کودک، باشگا های ورزشی، مراکز تولید و توزیع پوشاک و دستفروشان اگر به عنوان شغل ثبت شده باشند، اشاره کرد. همچنین از کارگران ساختمانی و دستفروشان در حوزه معیشت حمایت خواهد شد.

    منبع

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    10 خرداد 1405

    تمدید مجدد مهلت ارسال فرم‌های خوداظهاری روز ملی صنعت و معدن ۱۴۰۵


    ادامه مطلب
    10 خرداد 1405

    ایجاد گشایش برای گیرندگان تسهیلات در طرح‌های تولیدی و اشتغال زایی


    ادامه مطلب
    10 خرداد 1405

    تامین اجتماعی ملک دولت نیست


    ادامه مطلب
    10 خرداد 1405

    انتقال کریدورهای تجاری از جنوب به شمال/ نقشه جدید تجارت ایران رونمایی شد


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    thirteen − 1 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]
      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • تمدید مجدد مهلت ارسال فرم‌های خوداظهاری روز ملی صنعت و معدن ۱۴۰۵

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015