اردیبهشت 1405
ش ی د س چ پ ج
 11
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
0910  
« فروردین    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentاولین اجلاس اتاق‌های بازرگانی منطقه اوراسیا در اسفندماهاولین اجلاس اتاق‌های بازرگانی منطقه اوراسیا در اسفندماهاولین اجلاس اتاق‌های بازرگانی منطقه اوراسیا در اسفندماه

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    اولین اجلاس اتاق‌های بازرگانی منطقه اوراسیا در اسفندماه

    2 بهمن 1398

    رییس اتاق ایران در شورای روسای اتاق‌های سراسر کشور خبر داد

    در نشست اخیر روسای اتاق‌های سراسر کشور با هیات‌رییسه اتاق ایران، نسبت به فضای ناامیدی حاکم بر کشور ابراز نگرانی شد. در این نشست غلامحسین شافعی، رییس اتاق ایران به برخی اقدامات انجام شده برای حل مشکلات اشاره کرد و از برگزاری اولین اجلاس اتاق‌های بازرگانی منطقه اوراسیا در اسفندماه خبر داد که در تهران برگزار می‌شود.

    در تازه‌ترین نشست شورای روسای اتاق‌های سراسر کشور، گزارشی از فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اتاق ایران ارایه شد. در این گزارش به ده ابرچالش موجود در کشور اشاره می‌شود.

    غلامحسین شافعی، در این نشست به تلاش‌های انجام‌شده در مورد چگونگی پرداخت بدهی‌های بخش خصوصی به دولت اشاره و تصریح کرد: طی نشستی که با مسوولان دولتی داشتیم توافق شد برای اجرای ماده ۲۰ مجدد تا پایان خردادماه فرصت بدهند. خواسته دیگر ما تفکیک بدهی‌های بخش خصوصی واقعی از دیگر شرکت‌ها بود. بعد از تفکیک مشخص شد میزان بدهی بخش خصوصی بسیار اندک است و مابقی مربوط به شرکت‌های خصولتی می‌شود.

    وی با اشاره به حضور نماینده جدید یونیسف در اتاق ایران و اعلام آمادگی برای کمک به برنامه‌های این نهاد درباره کودکان از دعوت علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برای همکاری اتاق در مورد اجرای طرح توسعه متوازن منطقه‌ای خبر داد.

    به گفته شافعی، پیش‌ازاین اتاق درباره توسعه متوازن منطقه‌ای مطالعاتی انجام داده و گزارش آن را برای مجمع نیز فرستاده بود.او همچنین درباره پیشنهاد تشکیل اتاق مشترک منطقه اوراسیا، گفت: این پیشنهاد را چندی پیش با رییس شورای اقتصادی اوراسیا در میان گذاشتیم و به این منظور اعلام آمادگی کردیم که در اسفندماه اولین اجلاس اتاق‌های بازرگانی منطقه اوراسیا را در تهران برگزار کنیم.

    رییس اتاق ایران ادامه داد: در جلسه‌ای که با علی لاریجانی، رییس مجلس داشتیم به مساله مقررات زدایی پرداختیم در این نشست عنوان شد که روند مقررات زدایی در کشور بسیار کند بود.

    شافعی از واگذاری روند برگزاری مراسم روز ملی صادرات و انتخاب صادرکنندگان نمونه به اتاق ایران سخن گفت و تصریح کرد: دبیرخانه مرکزی این مراسم به همین زودی تشکیل می‌شود.

    در بخش دیگری از این نشست، محمدحسین شریعتمدار، رییس مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اتاق ایران گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه تجارت کشاورزی و وضعیت آب ظرف ۱۰ الی ۱۵ سال گذشته ارایه داد. بر اساس اظهارات او و طبق مطالعات صورت گرفته در حال حاضر بحران آب، فساد، پیامدهای بحران آب، بحران ناکارآمدی عملکردها، فرسایش اعتماد عمومی، ناهنجاری‌های ساختاری، نگرانی درباره آینده، انباشت نارضایتی‌ها، بیکاری و قضاوت افکار عمومی درباره عملکرد حاکمیت، مهم‌ترین چالش‌های پیش روی کشور هستند.

    او بابیان این نکته که رفتارهای جاری در کشور نمی‌تواند ما را به راه‌حلی برای بحران آب برساند، تشریح کرد: سال گذشته گزارشی در مورد مجموعه قوانین و رفتارها و عدم توانایی آنها به حل مساله آب برای ریاست قوه مقننه ارسال کردیم. در آن گزارش واقعیت‌های مربوط به بخش را به‌تفصیل مطرح کردیم و درنهایت پیشنهاد دادیم که طرح مطالعاتی را برای دو سال در نظر بگیرند تا با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس انجام شود و نتایج به دست‌آمده را برای ۱۰ سال اجرایی کنیم. این پیشنهاد موردتوافق قرار گرفت و اقدامات اولیه آن انجام شد. بزودی هم تفاهم‌نامه آن امضا خواهد شد.

    در این مدت سه تفاهم‌نامه دیگر هم با وزارتخانه‌ها امضا کردیم که یکی از آنها مربوط به بهره‌وری آب می‌شود. این تفاهم را با وزارت جهاد کشاورزی انجام دادیم. در ادامه کیوان کاشفی، عضو هیات رییسه اتاق ایران به شرایط حاکم بر کشور طی یک ماه گذشته اشاره و از تبعات گسترده یاس و ناامیدی حاکم بر جامعه سخن گفت. وی ادامه داد: با چالش‌های بزرگی روبرو هستیم. کاشفی پیشنهاد داد: اتاق ایران باید در این برهه حساس توجه همه ارکان کشور را به این مساله مهم جلب کند و از طریق انتشار بیانیه‌ای عمیق و عاقلانه و به‌دوراز هرگونه جهت‌گیری، مشکلات و چالش‌های پیش روی کشور را گوشزد کند.

    منبع

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    9 خرداد 1405

    برگزاری نخستین رویداد نمایشگاهی کشور پس از جنگ تحمیلی سوم


    ادامه مطلب
    9 خرداد 1405

    پایان مهلت ترخیص 90 درصدی کالا /شرایط اضطرار پس از 9 خرداد تمدید می شود؟


    ادامه مطلب
    5 خرداد 1405

    مصوبات اقتصادی شعام در شرایط آتش‌بس هم تمدید شوند


    ادامه مطلب
    4 خرداد 1405

    واردات کالا از عراق به ایران برای نخستین‌بار فعال شد


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    four + four =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]
      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • تفاوت حکم مراجع حل اختلاف در اخراج موجه و غیرموجه کارگر

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015