وی ادامه داد: این تفاهمنامه از مواردی است که با پیشنهاد سازمان صنایع کوچک آماده شده است، این در حالی که معمولا در موارد مشابه این اتاق است که باید برای همکاری با دستگاههای دولتی پیشقدم شود و درخواست همکاری بدهد. علی یزدانی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران نیز که برای امضای این تفاهمنامه به اتاق ایران آمده بود با شرکت در نشست شورای روسای اتاق بازرگانی بر ضرورت همکاری سازمان صنایع کوچک با اتاق بازرگانی برای استفاده بهینه از ظرفیت بنگاههای کوچک و متوسط تاکید کرد.
یزدانی گفت: 9 منطقه ویژه اقتصادی، 960 شهرک و ناحیه مصوب در کشور وجود دارند که 760 مورد از این زمینها امسال در قالب حق انتفاع واگذار میشوند. یزدانی با تاکید بر تعامل با بنگاههای کوچک و متوسط و سازمان شرکت شهرکهای صنعتی ایران گفت: آنچه موجب شد در اتاق ایران حضور یابم تاکید بر استمرار همکاریهای دوطرف و تلاش بیشتر برای تحقق شعار امسال یعنی اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال است. یزدانی همچنین از ابلاغ چهار بسته حمایتی دولت در قالب 40 برنامه خبر داد و گفت: این برنامهها در حوزههای صادراتی، مالی و دانشبنیان به همه دستگاههای دولتی ابلاغ شده است که 19 برنامه بهطور مستقیم مربوط به وزارت صنعت است. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بر اخذ مشورت و نظرخواهی از بخش خصوصی برای تقویت محتوای این برنامهها تاکید کرد.
یزدانی هدف از امضای تفاهمنامه با اتاق ایران را ارتقای همکاریهای دو طرف در زمینههای صادرات، آموزش، تحقیق و نوسازی، توسعه خوشهها، بهروز کردن آمار و عارضهیابی شرکتهای کوچک و متوسط عنوان کرد. وی همچنین از ابلاغ این تفاهمنامه به همه استانها در جهت همکاریهای بیشتر خبر داد. مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی ایران گفت: آمادگی داریم در همه زمینهها از حضور اعضای اتاق در تصمیمگیریها بهره برده و تصمیمات ما با مشورت و نظرخواهی از اتاقها باشد. معاون وزیر صنعت همچنین با تاکید بر اینکه امسال در شهرکها و نواحی صنعتی هیچ افزایشی در حق انتفاع نخواهیم داشت، گفت: برای امسال 250 هزار شغل قطعی پیشبینی کردهایم و برای تحقق این موضوع به همفکری و تعامل هرچه بیشتر با اتاق نیاز داریم.