خرداد 1404
ش ی د س چ پ ج
 111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
07080910  
« اردیبهشت    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentاطلاعيه بانك مركزي درباره شايعات بانك آيندهاطلاعيه بانك مركزي درباره شايعات بانك آيندهاطلاعيه بانك مركزي درباره شايعات بانك آينده

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    اطلاعيه بانك مركزي درباره شايعات بانك آينده

    28 مرداد 1402

    به نقل از اعتماد : بانك مركزي به دنبال آنچه «انتشار اخبار نادرست درباره انحلال يكي از بانك‌هاي خصوصي» خوانده شده، اين موضوع را «شايعه» خوانده، اما توضيحاتي ارايه كرده تا بخشي از اتفاقات مهم براي آينده اين بانك خصوصي را تشريح كند.  اصل موضوع اين است كه رييس كل بانك‌‌‌ مركزي طي ماه‌هاي گذشته در اظهاراتي به بانك‌هاي ناتراز هشدار داد كه اگر اقدامات لازم را براي اصلاح ناترازي‌‌‌ خود انجام ندهند با آنها برخورد شده و منحل خواهند شد. روزنامه «دنياي اقتصاد» در خبري عنوان كرده كه «به دنبال اين موضوع فرزين در اولين قدم از برخورد با بانك‌هاي ناتراز از صدور دستور انحلال سه موسسه اعتباري خبر داده است.» در روزهاي گذشته و پس از كشمكش دو ساله وزارت اقتصاد و بانك آينده، حق راي 60 درصد از سهام اين بانك براي سومين بار به وزارت اقتصاد تفويض شد. اين بانك با زيان‌ انباشته 114 هزار ميليارد توماني روبه‌رو است و وضعيتي بحراني در بخش سهامداري خود ايجاد كرده است. بنابراين، با انتشار اخبار جديد به نظر مي‌رسد كه منظور بانك مركزي از اخبار و شايعات درباره «انحلال يك بانك خصوصي» همين بانك آينده باشد.   روابط عمومي بانك مركزي در اطلاعيه‌اي كه در اين باره منتشر كرده، مي‌گويد: «بر اساس ماده ۱ قانون اصلاح قانون اجراي سياست‌هاي كلي اصل ۴۴ قانون اساسي، موضوع تملك سهام بانك‌ها، حق راي ناشي از سهام مازاد بر حدود مقرر در ماده قانوني مذكور به وزارت امور اقتصادي و دارايي تفويض مي‌شود كه هر سال با برگزاري مجامع سالانه بانك‌ها، سهام مازاد تعيين و به وزارتخانه مورد اشاره اعلام مي‌شود. اين امر در اصلاح ساختار مديريتي در بانك‌هاي مشمول، كمك كرده و به معناي ورود به امر انحلال در خصوص آن بانك‌ها نيست. 

    به اطلاع هموطنان گرامي مي‌رساند، يكي از وظايف ذاتي بانك مركزي پايش شبكه بانكي و نظارت مستمر و مبتني بر ريسك در خصوص بانك‌ها و موسسات اعتباري غيربانكي است.» بانك مركزي اضافه مي‌كند: «اقدامات نظارتي و انضباطي در خصوص هر يك از بانك‌ها و موسسات اعتباري غيربانكي نيز به تفكيك و متناسب با نتايج حاصل از نظارت‌هاي مزبور، همواره در دستور كار بانك مركزي بوده است.» بانك مركزي جهت آنچه «تنوير اذهان هموطنان گرامي» خوانده، عنوان كرده كه «لازم به ذكر است بانك مركزي، تمام اقدامات اصلاحي خود را با محوريت حفظ حقوق و منافع سپرده‌گذاران انجام مي‌دهد به نحوي كه اثرات اقدامات اصلاحي در شبكه بانكي توسط بانك مركزي با استفاده از اختيارات و ابزارهاي قانوني به ايشان منتقل نمي‌شود همچنين بر اساس ماده ۱ قانون اصلاح قانون اجراي سياست‌هاي كلي اصل ۴۴ قانون اساسي موضوع تملك سهام بانك‌ها، حق راي ناشي از سهام مازاد بر حدود مقرر در ماده قانوني مذكور به وزارت امور اقتصادي و دارايي تفويض مي‌شود كه هر سال با برگزاري مجامع سالانه بانك‌ها، سهام مازاد تعيين و به وزارتخانه مورد اشاره اعلام مي‌شود. اين امر در اصلاح ساختار مديريتي در بانك‌هاي مشمول كمك كرده و به معناي ورود به امر انحلال در خصوص آن بانك‌ها نيست. لازم به ذكر است، ادغام، انحلال يا انتقال يك بانك يا موسسه اعتباري غيربانكي آخرين مرحله از فرآيند ساماندهي بانك‌هاست و تاكيد و اولويت بانك مركزي اصلاح، ساماندهي و بازسازي بانك‌ها بر اساس برنامه اصلاحي ارايه شده به هر يك از بانك‌ها و موسسات اعتباري با هدف رفع ناترازي دارايي-بدهي و درآمد-هزينه است كه اين امر در حال انجام و پايش منظم است.»   به هر حال بانك مركزي به سپرده‌گذاران بانك آينده اين اطمينان را داده كه در صورت ادغام يا انحلال اين بانك آسيبي به پول آنها وارد نشود.  در پايان ذكر اين نكته ضروري است كه هموطنان خبرهاي رسمي در اين خصوص را فقط از كانال‌هاي رسمي اطلاع‌رساني بانك مركزي پيگيري كنند.

    منبع

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    4 تیر 1404

    برخی اختیارات ستادی گمرک ایران به گمرکات اجرایی واگذار شد


    ادامه مطلب
    4 تیر 1404

    تمدید مواعد مالیاتی در راستای مساعدت و همکاری با مودیان مالیاتی است


    ادامه مطلب
    4 تیر 1404

    بخش خصوصی خواستار تعویق شش ماهه گواهی مفاصاحساب مالیاتی شد


    ادامه مطلب
    2 تیر 1404

    خدمات صندوق تامین خسارت‌های بدنی بدون توقف و با حداکثر ظرفیت ارائه می‌شود


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    two × 1 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]
      • شرکت سبدگردان آگاه 
        21 مرداد 1403
        جناب آقای ارشاد آخوند دزفولی ، عضو هیات مدیره شرکت سبدگردان آگاه   وب […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • برخی اختیارات ستادی گمرک ایران به گمرکات اجرایی واگذار شد

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015