آبان 1405
ش ی د س چ پ ج
 101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
070809  
« مهر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentتقدیر از اعضای انجمن در هفتمین مراسم «امین الضرب»تقدیر از اعضای انجمن در هفتمین مراسم «امین الضرب»تقدیر از اعضای انجمن در هفتمین مراسم «امین الضرب»

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    تقدیر از اعضای انجمن در هفتمین مراسم «امین الضرب»

    27 دی 1401

    برگزاری هفتمین مراسم امین الضرب

    هفتمین مراسم امین‌الضرب روز دوشنبه 26 دی ماه 1401 ویژه 139 سالگی تاسیس اتاق تهران، در تالار وحدت تهران برگزار شد.

    این مراسم از ساعت 9:30 صبح با حضور نمایندگان بخش خصوصی از اتاق تهران و ایران، تشکل‌های بخش خصوصی و فعالان اقتصادی برپا گردید و از چهره های فعال صنعتی با اعطای تندیس و لوح و نشان امین‌الضرب تقدیر به ع

    در این مراسم به پاسداشت یک عمر حضور در عرصه کارآفرینی به آقایان مهندس سیدحسین سلیمی عضو با سابقه انجمن و خزانه دار انجمن و مهندس احمد صادقیان از اعضای ارزشمند انجمن نشان و لوح امین الضرب اعطا گردید و همچنین از خاندان شکروی (صنایع غذایی شکلی) عضو گرانقدر انجمن نیز با اهدای لوح و نشان امین الضرب تقدیر گردید.

    آقای مهندس سیدحسین سلیمی عضو با سابقه انجمن مدیران صنایع و خزانه دار انجمن که به عنوان پیشکسوت حوزه تولید گچ شناخته میشود و از بنیانگذاران بانک کارآفرین و خاورمیانه نیز هست موفق به دریافت لوح و نشان امین الضرب گردید. او در سخنانی به نحوه ورود خود به صنعت ایران اشاره کرد و گفت: در سال 1342 که در نیویورک مشغول تحصیل بودم، دولت وقت ایران بلیتی ارزان‌قیمت برای دانشجویان ایرانی تهیه کرده و تور بازدید از صنایع ایران را ظرف یک ماه و نیم برگزار کرد. مشاهده صنایع در آن مقطع، من را به بازگشت به کشور و فعالیت در این بخش مجاب کرد. برای همین در سال 1347، به ایران آمدم و در سال 1350 اولین واحد صنعتی تولید گچ در کشور را راه‌اندازی کردم. سلیمی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: بدون سرمایه‌گذاری رشد اقتصادی ممکن نخواهد بود. نکته مهم‌تر آنکه، هیچ کشوری بدون جذب سرمایه‌گذاری خارجی نتوانسته به رشد و توسعه دست پیدا کند. اهمیت جذب سرمایه‌گذاری خارجی در استفاده از ماشین‌آلات جدید، تکنولوژی و دانش مدیریت روز است.

    آقای مهندس احمد صادقیان، بنیانگذار شرکت فرش ستاره کویر و از عضو سابق هیات مدیره انجمن مدیران صنایع در سخنانی کسب این عنوان را به دلیل انتخاب از سوی بخش خصوصی و اتاق بازرگانی متمایز از کلیه نشان‌ها و عناوین دریافتی این واحد تولیدی طی ادوار گذشته دانست. احمد صادقیان علاوه بر فعالیت در حوزه فرش، هم‌چنین بنیانگذار کارخانجات تولیدی زیادی در صنایع مختلف کشور از جمله صنعت غذا بوده است. احمد صادقیان همچنین به همکاری بخش تحقیق و توسعه گروه تولیدی فرش ستاره کویر با بخش تحقیق و توسعه یک شرکت بلژیکی اشاره کرد و یادآور شد که این همکاری منتج به جهش در تکنولوژی ساخت ماشین‌آلات تولید فرش ماشینی در ایران شد و به دنبال آن محصولات باکیفیت روانه خانه شهروندان ایرانی و صادرات به دیگر کشورها شد.

    عضو جوان انجمن مدیران صنایع آقای مرتضی هداوندی، بنیانگذار شرکت دانش‌بنیان رازین پلمیر راه ابریشم نیز پس از دریافت لوح و نشان امین‌الضرب، در سخنانی به شرایط این روزهای اقتصادی و اجتماعی ایران و بسط ناامیدی‌ها اشاره کرد و این رویه را سزاوار کشور ایران و مردم آن ندانست و با بیان اینکه نرخ بالای خروج سرمایه و مهاجرت و نرخ نزدیک به صفر سرمایه‌گذاری، نوید روزهای سخت را آینده را می‌دهد، با صدایی بغض‌آلود گفت: ما صنعتگران و کارآفرینان باید بمانیم و آنچه که در ایران به همت گذشتگان ساخته شده است و آنچه که باید نسل امروز بسازد و تولید کند را برای ایران و آیندگان نگه‌داریم.

    برگزیده دیگر دوره هفتم مراسم امین‌الضرب، خاندان شکروی، بنیانگذاران محصولات غذایی شکلّی و از اعضای قدیمی انجمن بودند. رضا شکروی مدیرعامل این شرکت و فرزند حاج‌محسن شکروی، که از مدیران نسل دوم شکلّی محسوب می‌شود، در این مراسم، به نقش و اهمیت جشنواره کارآفرینی امین‌الضرب در فرهنگ‌سازی و تعالی مقام و جایگاه تولیدکنندگان و کارآفرینان برای نسل‌های آینده، اشاره کرد. او رویکرد انسان‌دوستانه محسن شکروی، بنیانگذار شرکت شکلی، به مقوله تولید و تجارت را مورد گوشزد قرار داد و یادآور شد که ایشان حتی اجازه تضعیف شدن رقبای خود در بازار را نمی‌داد و طی دوره‌ای، با کمک به تامین مواد اولیه شرکت رقیب، از خروج محصولات رقیب از بازار جلوگیری کرد.

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    13 آبان 1405

    ضرورت بازنگری در سیاست‌های ارزی صادرکنندگان


    ادامه مطلب
    13 آبان 1405

    ابلاغ «دستورالعمل اجرایی عرضه اوراق مرابحه ارزی» و «عرضه اوراق وکالت ارزی»


    ادامه مطلب
    13 آبان 1405

    چالش در تشخیص مشاغل سخت و زیان‌آور


    ادامه مطلب
    13 آبان 1405

    اصلاح مصوبه مرز بازرگان؛ شرط تأمین ایکس‌ری از تولید داخل حذف شد


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    2 × 5 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت سانا پولاد خاورمیانه
        3 شهریور 1405
        جناب آقای دکتر حمید برکتین ، مدیر عامل شرکت سانا پولاد خاورمیانه […]
      • شرکت فناوری های مدرن دیاکو صنعت آسیا
        3 شهریور 1405
        جناب آقای مهندس امین جوادی هدایت آباد ، مدیر عامل شرکت فناوری های […]
      • موسسه حقوقی عدالت نو
        3 شهریور 1405
        جناب آقای حمیدرضا کاکاوند ، مدیر عامل موسسه حقوقی عدالت نو […]
      • شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید
        10 تیر 1405
        جناب آقای احمد جلیلی مدیر عامل شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید […]
      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • ضرورت بازنگری در سیاست‌های ارزی صادرکنندگان

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015