اسفند 1402
ش ی د س چ پ ج
 101112
13141516171819
20212223242526
27282901020304
050607080910  
« بهمن    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentلوگوارسال پیامک برای مشترکان اپراتورهای تلفن همراه باید با تایید آنان فعال شود/ سامانه 195 برای شکایتارسال پیامک برای مشترکان اپراتورهای تلفن همراه باید با تایید آنان فعال شود/ سامانه 195 برای شکایت

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    ارسال پیامک برای مشترکان اپراتورهای تلفن همراه باید با تایید آنان فعال شود/ سامانه 195 برای شکایت

    13 بهمن 1395

    سخنگوی سازمان رگولاتوری ایران در گفت وگو با ایرنا:

    ارسال پیامک برای مشترکان اپراتورهای تلفن همراه باید با تایید آنان فعال شود/ سامانه 195 برای شکایت

    سخنگوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران بر ضرورت تایید مشترک برای دریافت خدمات ارزش افزوده پیامکی تاکید کرد و گفت: ارسال پیامک برای مشترکان اپراتورهای تلفن همراه باید با تایید آنان فعال شود.

    تاریخ خبر: 13/11/1395 |

     

     .


    «جهانگیر اسدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا،به مصوبه 147کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی(رگولاتوری) برای ارائه خدمات ارزش افزوده پیامکی از سوی اپراتورها که تایید مشترک برای فعالسازی الزامی شده، اشاره کرد و گفت: اجرای این مصوبه برای همه اپراتورها ضروری است.
    وی ادامه داد: همانگونه که پیش از این معاون نظارت و اعمال مقررات این سازمان تاکید کرده، رعایت تایید مشترک برای فعال سازی پیامک خواسته اصلی رگولاتوری از اپراتورهای تلفن همراه است.
     پیشتر «حسین فلاح جوشقانی» معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری در این باره گفته بود: اپراتور باید در مورد همه خدمات ارزش افزوده محتوایی پیامکی، قبل از شروع ارائه خدمات، از طریق یک پیامک در مورد ارائه آن از مشترک سوال کرده و در صورت تایید مشترک آن را فعال کند.
    وی با بیان این که اخبار، بازی و سرگرمی، مسابقه، محتوای مذهبی، آموزشی، اطلاع ‌رسانی، بهداشت و سلامت و تبلیغات در دسته ‌بندی خدمات ارزش افزوده پیامکی قرار می‌گیرند، افزود: بخش نظارت و اعمال رگولاتوری در اجرای مصوبه 147 کمیسیون، در مورد نحوه عضویت مشترکان تلفن همراه در سرویس های خدمات مبتنی بر محتوا حساسیت ویژه‌ای دارد و در صورت مشاهده هرگونه عضویت ناخواسته مشترکان در اینگونه سرویس ها، پیگیری های لازم را انجام می‌دهد.
    فلاح درباره آگاهی نداشتن مشترکان از عضویت در این خدمات اظهار کرد: برخی پیامک‌های دعوت به عضویت در سرویس ها با متن‌های فریبنده و جذاب مانند شرکت در قرعه‌کشی، شما برنده شدید، شارژ رایگان و … ارسال می‌شود که در دوره‌های گذشته در این پیامک‌ها هیچ اشاره‌ای به عضویت و محاسبه هزینه وجود نداشت و اکنون تعدادبسیار زیادی از مشترکان به این صورت برای دریافت خدمات عضو شده‌اند.
    فلاح تصریح کرد: مشترکان تلفن همراه درصورت مواجهه با عضویت ناخواسته در خدمات ارزش افزوده پیامکی می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.195.ir یا تماس با سامانه ثبت و پاسخگوئی به شکایات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ( ای سی تی ICT ) به شماره 195 شکایت خود را ثبت کنند تا از سوی معاونت نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری پیگیری و اقدام لازم انجام شود.
    سخنگوی سازمان رگولاتوری درباره روش های جدید کلاهبرداری پیامکی هم گفت: مردم به هیچ عنوان به این پیام ها پاسخ ندهند.
    «محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در دو روز گذشته از برخورد با ارسال کنندگان پیامک های انبوه و تبلیغاتی که با سیم کارت های شخصی نسبت به ارسال پیامک اقدام می کنند، خبر داد و گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ سیم کارت سلب امتیاز شده است.
    وی در حاشیه رونمایی از بیست و دو طرح و پروژه ارتباطی اپراتوراول تلفن همراه و در جمع خبرنگاران در این باره گفت: اقدام برای ساماندهی این موضوع از دو ماه گذشته آغاز شده و با سیم کارت های شخصی که این پیامک ها را ارسال می کنند، برخورد کرده‌ایم.
    واعظی درباره ناکارآمدی سامانه ۸۰۰ برای لغو پیامک های تبلیغاتی نیز گفت: عملکرد این سامانه قابل قبول است و به طور مرتب رصد می شود اما اگر مردم نمونه ای دارند که این سامانه کارآمد نبوده و پیامک های تبلیغاتی آنها لغو نمی شود می توانند موضوع را به سامانه شکایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اطلاع دهند تا رسیدگی شود.
    به گزارش ایرنا، در روزهای اخیر برخی مشترکان تلفن همراه پیامک هایی را دریافت کرده اند که بدون آنکه عضو سامانه ای خاص باشند این پیامک مبلغی را از حساب آنان کسر کرده است.
    جدیدترین گزارش دفتر بررسی‌های فنی اقتصادی معاونت برنامه ‌ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نشان می دهد، تا پایان شهریور ماه امسال 150 میلیون و 365 هزار و 551 سیم کارت تلفن همراه از سوی اپراتورهای تلفن همراه کشور در اختیار مردم ایران قرار داده شده است.
    بر اساس این گزارش تعداد 78 میلیون و 668 هزار و 33 سیم کارت از مجموع سیم کارت های واگذارشده در بازه زمانی مذکور فعال بوده اند و ضریب نفوذ مشترکان فعال تلفن همراه کشور تا پایان شهریورماه امسال 98.72 درصد اعلام شده است.
    براساس این گزارش تعداد مشترکان پهن باند سیار کشور تا پایان شهریورماه امسال 23 میلیون و 445 هزار و 748 مشترک هستند.


    منبع: خبرگزاری ایرنا

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    27 اسفند 1401

    جلسه شورای عالی کار برای تعیین دستمزد کارگران به ٢٨ اسفند موکول شد


    ادامه مطلب
    27 اسفند 1401

    ناهار مجانی، رشد نقدینگی و تورم


    ادامه مطلب
    27 اسفند 1401

    پیش‌بینی بورس در سال آینده


    ادامه مطلب
    27 اسفند 1401

    سه اولویت مهم برای سال‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱۴۰۲


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    20 − 1 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سـالانه (۱401)

      مجمع عمومی سـالانه (۱401)
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت صنعتی و تولیدی جهانرو
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای محمود کریمی گران سایه، مدیرعامل شرکت صنعتی و تولیدی جهانرو […]
      • شرکت کاشی امین میبد
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس ابوالفضل خالقیه، مدیرعامل شرکت کاشی امین میبد وب سایت […]
      • شرکت تن رزاق تجارت
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس علی مددی مدیرعامل شرکت تن رزاق تجارت وب سایت شرکت : […]
      • شرکت مهندسی پایش خودرو سومر
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس امین پور رستمی مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مهندسی […]
      • شرکت تولیدی و بازرگانی صنعت رایان پارس
        30 آبان 1400
        جناب آقای مهندس مهدی موحد جگر کندی ، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • پنجره‌های جدید برای تصمیمات اتاق

        آب و هوا

        تهران
        8 فروردین 1402
         

        بیشتر ابری
        12°C
        رطوبت: 76%
        طلوع خورشید: 6:27 am
        غروب خورشید: 6:52 pm
        پیش بینی 9 فروردین 1402
        روز
         
        آفتابی
        23°C
         
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015