آبان 1405
ش ی د س چ پ ج
 101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
070809  
« مهر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentجزئیات توافقات تازه ایران و روسیه درباره روادید ورزشکاران، تجار و رانندگانجزئیات توافقات تازه ایران و روسیه درباره روادید ورزشکاران، تجار و رانندگانجزئیات توافقات تازه ایران و روسیه درباره روادید ورزشکاران، تجار و رانندگان

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    جزئیات توافقات تازه ایران و روسیه درباره روادید ورزشکاران، تجار و رانندگان

    7 شهریور 1405

    مسکو- ایرنا- مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه درباره نتایج نهمین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و روسیه گفت: در این نشست، تصمیم‌های خوبی برای تردد آسان ورزشکاران، تجار و رانندگان خودروهای حمل بار بین دو کشور اتخاذ شد.

    به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا،‌ مجتبی شصتی‌کریمی که سرپرستی هیأت ایرانی را در این نشست برعهده داشت، در گفت‌وگویی در پایان سفر به مسکو اعلام کرد:‌ در این نشست مقرر شد که برخی شهروندان جمهوری اسلامی ایران از امکان صدور روادید الکترونیک برای سفر به روسیه برخوردار شوند.

    روادید ورزشی برای ورزشکاران

    مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد:‌ در این نشست توافق شد که برای تیم‌های ورزشی که از سوی وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌ها معرفی می‌شوند، روادید ورزشی صادر شود.

    وی با یادآوری اینکه موضوع لغو روادید گروهی برای گردشگران دو کشور هم‌اکنون در حال اجرا است، افزود: برای تردد آسان سایر گروه‌ها شامل رانندگان کامیون‌ها و تجار نیز تصمیم‌های خوبی اتخاذ شد.

    روادید بلندمدت برای رانندگان

    مدیرکل کنسولی وزارت امورخارجه تأکید کرد: در راستای تسهیل تجارت بین دو کشور به رانندگان کامیون که بخش مهمی از مسئولیت حمل و نقل کالا را برعهده دارند، روادید بلندمدت ارائه خواهد شد تا بتوانند محموله‌های بار را بین دو کشور به راحتی حمل‌ونقل کنند.

    امکان صدور روادید یکماهه الکترونیک برای تجار بدون دعوت‌نامه میزبان

    شصتی‌کریمی با اشاره به اینکه برای تجار و بازرگانان، دو روش صدور روادید وجود دارد، گفت: در روش نخست، تجار دو کشور از طرف شرکای تجاری یا میزبانان دعوت می‌شوند و در روش دوم، برای بازرگانانی که شریک تجاری یا میزبان نداشته باشند و قصد بررسی فرصت‌های تجاری و یافتن شرکا را داشته باشند، روادید یک‌ماهه الکترونیک صادر خواهد شد.

    به گزارش ایرنا، نهمین کمیسیون مشترک کنسولی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه روز چهارشنبه با هدف تسهیل رفت و آمد اتباع دو کشور، حمایت‌های کنسولی و قضایی، رفع برخی موانع و مشکلات دانشجویی و سرعت بخشیدن به تایید اسناد کنسولی برگزار شد.

    این نشست به ریاست مشترک شصتی کریمی مدیرکل امور کنسولی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و الکسی کلیموف مدیر اداره کنسولی وزارت امور خارجه روسیه برگزار شد.

    در این نشست که با حضور افشین پرچی‌زاده معاون سفارت، «رباطی» کنسول و داوود روستایی رایزن علمی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه برگزار شد، موضوعات مختلفی از جمله حمایت‌های کنسولی و قضایی، انتقال محکومان، معاضدت قضایی، تسریع در تایید اسناد کنسولی و ابلاغ اوراق قضایی بررسی شد.

    در این نشست، همچنین درباره مشکلات دانشجویی و تبادل دانشجو مذاکرات مفصلی با طرف روس صورت گرفت و مقرر شد برخی موانع و مشکلات در سریع‌ترین زمان ممکن برطرف شود.

    طرفین در این جلسه توافق کردند که نشست‌های مشترک ایران و روسیه در موضوعات کنسولی تداوم داشته باشد.

    به گزارش ایرنا، آگوست ۲۰۲۳ (مردادماه ۱۴۰۲)، اجرای توافقنامه بین دولتی ایران و روسیه در مورد سفرهای گروهی بدون روادید آغاز شد، این توافقنامه بین دو کشور در سال ۲۰۱۷ میلادی امضا شده بود.

    در چارچوب این توافقنامه، گروه هایی از گردشگران که از پنج تا ۵۰ نفر سازماندهی شده‌اند، می توانند بدون روادید از هر دو کشور بازدید کنند.

    روسیه پس از آن امکان درخواست روادید الکترونیکی را برای شهروندان شماری از کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران فراهم کرد.

    سفیر روسیه در تهران بهمن ۱۴۰۲ در پاسخ به پرسش خبرگزاری ریانووستی مبنی بر این که “آیا روسیه و ایران در حال بررسی امکان لغو کامل روادید (ویزا) هستند؟ ” گفت: صحبت در مورد لغو کامل روادید زود است، زیرا اتخاذ یک تصمیم مناسب مستلزم یک فرآیند هماهنگی طولانی است.

    الکسی دِدوف افزود: این تصمیم باید با در نظر گرفتن دیدگاه‌های همه وزارتخانه‌ها و ادارات ذی صلاح هر دو کشور، از جمله سازمان‌هایی که مسئول تضمین کنترل جریان‌های مهاجرت هستند، اتخاذ شود.

    جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در پاسخ به پرسشی درباره امکان تحقق درخواست‌های دانشجویان ایرانی برای لغو کامل روادید اتباع دو کشور در سفرهای متقابل گفت: مقامات عالی کشور ما در سطوح مختلف،‌ این پیشنهاد را به همتایان روس خود مطرح کرده‌اند و ما منتظر پاسخ مسکو در این باره هستیم.

    پیش‌ازاین، برنامه اقدام همکاری‌های گردشگری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۸ میلادی به امضا رسید، طرحی که کلیدواژه اصلی آن، گره‌گشایی از موانع فراروی توسعه همکاری‌ها و احیای کمیته مشترک گردشگری دو کشور است.

    حجت‌الله ایوبی مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز امور بین‌المللی و دیپلماسی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی خردادماه 1405 پس از امضای این تفاهم‌نامه سه‌ساله در مسکو گفت: ایران و روسیه با امضای این نقشه راه همکاری به دنبال از میان برداشتن مشکلات فراروی اجرای توافقات قبلی و گشایش فصل تازه در همکاری‌های دو کشور در حوزه گردشگری هستند.

    ایوبی اظهار کرد: هم ایران و هم روسیه از ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری فراوانی برخوردار هستند و اراده بسیار قوی را در طرف روسی دیدیم که با وجود تأخیر تاریخی در شکل‌گیری ارتباطات و جریان گردشگری میان دو کشور و دو ملت، سطح جدیدی از همکاری‌ها را در پیش رو داشته باشیم.

    دیمیتری واخروکوف معاون وزیر توسعه اقتصادی روسیه نیز در این باره گفت:‌ در این تفاهم‌نامه به این موضوع پرداخته‌ایم که چگونه دسترسی گردشگران روسی به ایران و دسترسی گردشگران ایرانی به روسیه را آسان کنیم و اینکه چه اقداماتی باید در زمینه پرداخت‌ها، مسائل روادید و پروازها انجام شود.

    لینک کوتاه  https://irna.ir/xjY6Xj    

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    13 آبان 1405

    اصلاح مصوبه مرز بازرگان؛ شرط تأمین ایکس‌ری از تولید داخل حذف شد


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    توافق ایران و ترکیه برای رفع موانع ترانزیت و توسعه همکاری‌های مرزی


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    علامت‌های هشدار در بورس


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    فهرست 140شرکت‌ مشارکت‌کننده با رژیم صهیونیستی به گمرکات رسید


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    4 × 1 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت سانا پولاد خاورمیانه
        3 شهریور 1405
        جناب آقای دکتر حمید برکتین ، مدیر عامل شرکت سانا پولاد خاورمیانه […]
      • شرکت فناوری های مدرن دیاکو صنعت آسیا
        3 شهریور 1405
        جناب آقای مهندس امین جوادی هدایت آباد ، مدیر عامل شرکت فناوری های […]
      • موسسه حقوقی عدالت نو
        3 شهریور 1405
        جناب آقای حمیدرضا کاکاوند ، مدیر عامل موسسه حقوقی عدالت نو […]
      • شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید
        10 تیر 1405
        جناب آقای احمد جلیلی مدیر عامل شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید […]
      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • ضرورت بازنگری در سیاست‌های ارزی صادرکنندگان

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015