آبان 1405
ش ی د س چ پ ج
 101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
070809  
« مهر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentیازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی آغاز به کار کردیازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی آغاز به کار کردیازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی آغاز به کار کرد

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی آغاز به کار کرد

    15 آبان 1403

    یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری، کیش‌اینوکس ۲۰۲۴ آغاز شد.

    به گزارش ایسنا، نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور (کیش اینوکس ۲۰۲۴) از امروز ۱۴ آبان ماه با حضور حجت اله صیدی – رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار – در جزیره کیش آغاز و تا پنج شنبه ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.

    جعفر قادری – عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه کیش اینوکس گفت: در مجلس یازدهم قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها تصویب شد.

    وی با اشاره به مواد موجود در این قانون گفت: ساختارهایی از جمله توسعه دامنه، رتبه بندی شرکت‌ها، تضمین‌های دولتی و شرکتی، مولدسازی دارایی‌ها و صندوق پروژه‌ها و انتشار اوراق مشارکت ارزی از جمله مواردی است که در این قانون فراهم شده است.

    عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به مزیت‌های این قانون برای صنایع مالی گفت: مفاد موجود در این قانون برای بازار پول، سرمایه و بیمه بسیار حائز اهمیت و مهم است و می‌تواند در تامین مالی کمک بسیاری باشد.

    ضرورت جذب سرمایه گذاری خارجی 

    همچنین قدیر قیافه – نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران – در بخش دیگری از این برنامه گفت: واقعیت این است که امروز حال بنگاه‌ها و شرکت‌های بورسی هیچ کدام خوب نیست و دلیل اصلی این حال بد اقدامات و تصمیمات نامطلوبی است که اتخاذ شده و برای بازار سرمایه به شدت بحران زا است.

    وی گفت: امروز این ضرورت وجود دارد که اقدام به جذب سرمایه‌گذاری از خارج کشور کرد. متاسفانه بی ثباتی‌های اقتصادی و سیاسی پاشنه آشیل اقتصاد کشور است. اگرچه مسئولان در دولت و مجلس تلاش بسیاری می‌کنند، اما زمانی که آیین نامه‌های اجرایی اتخاذ می‌شود در برخی مواقع حتی مخالف قوانین است که مشکلاتی برای ثبات اقتصادی ایجاد می‌کند.

    نایب رئیس اتاق بازرگانی ادامه داد: امروز کشور ما با ۲۷.۳ تریلیون دلار ذخایر و منابع طبیعی نتوانسته اقتصادی شکوفا داشته باشد. ما به سرمایه‌های مالی در کشور توجه داریم، اما اگر به سرمایه‌های انسانی توجه نکنیم نمی‌توانیم به توسعه برسیم؛ چراکه  باید نخبگان علمی و اقتصادی خود را حفظ کنیم.

    نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور، هر ساله با حمایت و مشارکت گسترده وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی، بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین مشارکت کنندگان بین‌المللی و با حضور روسای نهادهای مالی دولتی و خصوصی و فعالان اقتصادی کشور به محلی در جهت ارائه چشم اندازی از قابلیت‌ها، ظرفیت‌ها و شرایط کلان اقتصاد کشور، با برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوعات روز اقتصادی در ابعاد کشوری و جهانی تبدیل شده است.

    گفتنی است؛ این رویداد امسال، در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با محورهایی از جمله هدایت نقدینگی به بخش‌های مولد اقتصادی، بررسی سیاست‌های کنترل رشد نقدینگی و مهار تورم، بهره گیری از شیوه‌های نوین تامین مالی، نقش بانک‌ها در جهش تولید از طریق تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی، تمرکز بر اجرای دستورالعمل حاکمیت شرکتی، نقش بازار سرمایه در تحقق شعار سال، تامین مالی و تقویت شرکت‌های دانش بنیان از طریق بازار سرمایه، افزایش شفافیت و حرکت در مسیر پیش بینی پذیرتر شدن اقتصاد ملی، تنوع روش‌های واگذاری در روند خصوصی‌سازی، طراحی محصولات نوآورانه در صنعت بیمه و نقش این صنعت در ایجاد فضای امن سرمایه گذاری، معرفی آخرین ظرفیت‌های سرمایه گذاری در کشور، جایگاه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در تولید، صادرات و دیپلماسی اقتصادی و بسیاری از مسائل روز اقتصادی کشور و با حضور مقامات، مسئولین، کارشناسان و دست اندرکاران اقتصادی کشور، برگزار می‌شود.

    منبع: ایسنا

    لینک کوتاه  isna.ir/xdScBD

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    13 آبان 1405

    اصلاح مصوبه مرز بازرگان؛ شرط تأمین ایکس‌ری از تولید داخل حذف شد


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    توافق ایران و ترکیه برای رفع موانع ترانزیت و توسعه همکاری‌های مرزی


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    علامت‌های هشدار در بورس


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    فهرست 140شرکت‌ مشارکت‌کننده با رژیم صهیونیستی به گمرکات رسید


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    12 + 2 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت سانا پولاد خاورمیانه
        3 شهریور 1405
        جناب آقای دکتر حمید برکتین ، مدیر عامل شرکت سانا پولاد خاورمیانه […]
      • شرکت فناوری های مدرن دیاکو صنعت آسیا
        3 شهریور 1405
        جناب آقای مهندس امین جوادی هدایت آباد ، مدیر عامل شرکت فناوری های […]
      • موسسه حقوقی عدالت نو
        3 شهریور 1405
        جناب آقای حمیدرضا کاکاوند ، مدیر عامل موسسه حقوقی عدالت نو […]
      • شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید
        10 تیر 1405
        جناب آقای احمد جلیلی مدیر عامل شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید […]
      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • ضرورت بازنگری در سیاست‌های ارزی صادرکنندگان

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015