دی 1404
ش ی د س چ پ ج
 1112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910
« آذر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentمسیرهای جدید صادراتی فعالان بخش خصوصی البرز در عمان باز می شودمسیرهای جدید صادراتی فعالان بخش خصوصی البرز در عمان باز می شودمسیرهای جدید صادراتی فعالان بخش خصوصی البرز در عمان باز می شود

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    مسیرهای جدید صادراتی فعالان بخش خصوصی البرز در عمان باز می شود

    17 آذر 1404

    گزارش سفر هیات اقتصادی استان البرز به کشور عمان

    سفر هیات اقتصادی استان البرز به عمان هم‌زمان با برگزاری هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی و ماشین‌آلات وابسته (اگروفود) در این کشور، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های تولیدی البرز و توسعه مسیرهای صادراتی ایران فراهم کرد.

    به گزارش اتاق کرج، این سفر با برگزاری نشست‌های تجاری، دیدار با سفیر ایران در عمان و تعامل با رؤسای اتاق‌های بازرگانی چند استان همراه بود و مجموعه‌ای از دستاوردهای عملی در حوزه صادرات، همکاری‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری مشترک را به‌همراه داشت.

    هیات اقتصادی استاندار البرز به سرپرستی مجتبی عبداللهی استاندار با هدف توسعه صادرات و شناسایی ظرفیت‌های تجاری، از هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی و ماشین‌آلات وابسته «اگروفود عمان» در مسقط بازدید کرد، این رویداد مهم نمایشگاهی در عمان با مشارکت مجموعه‌های اقتصادی از حدود ۲۰ کشور دنیا برگزار شد که در این میان ۱۵ غرفه نیز به واحدهای تولیدی و فعالان زنجیره ارزش استان البرز اختصاص یافت.

    در جریان بازدید از نمایشگاه اگروفود عمان، مجتبی عبداللهی استاندار البرز بر نقش مهم بخش خصوصی در مقابله با تلاش‌های دشمن برای ایجاد انزوای اقتصادی ایران تأکید کرد و حضور فعال این استان در نمایشگاه‌های بین‌المللی خارجی را گامی مهم در گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و توسعه صادرات برشمرد.

    عبداللهی با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم در تقویت دیپلماسی اقتصادی و تاکید بر اینکه استان البرز به‌عنوان پایتخت برندهای صنایع غذایی، توانمندی‌های برجسته‌ای در ورود به بازارهای منطقه‌ای دارد، افزود: آشنایی با قوانین و مقررات کشور عمان، مسیرهای دسترسی به بازارهای پیرامونی و شناسایی فرصت‌های صادراتی به کشورهای خلیج فارس و شرق آفریقا از مهم‌ترین محورهای مطرح و پیگیری‌شده از سوی هیات اقتصادی البرز در سفر به کشور عمان بود.

    نمایش ظرفیت‌های البرز و تقویت جایگاه استان در بازار عمان

    پرهام رضایی رئیس اتاق کرج نیز در جریان بازدید از نمایشگاه اگروفود عمان در تشریح دستاوردهای این سفر بیان کرد: نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی و ماشین‌آلات وابسته عمان، بستری مناسب برای عرضه توانمندی‌های صنایع غذایی، کشاورزی و ماشین‌آلات فرآوری است.

    رئیس اتاق کرج با توضیح اینکه تنوع محصولات و حضور شرکت‌های معتبر ایرانی، این رویداد را به فرصتی راهبردی برای معرفی تولیدات استان تبدیل کرده بود، تأکید کرد: عمان به دلیل موقعیت جغرافیایی ممتاز و ارتباطات گسترده با کشورهای منطقه، می‌تواند سکوی جهش صادراتی برای استان البرز باشد.

    رضایی افزود: مذاکرات انجام‌شده با شرکت‌های خارجی و عمانی، زمینه همکاری در حوزه تولید مشترک، تأمین مواد اولیه و توسعه صادرات را تقویت کرده است. همچنین بهره‌گیری از ظرفیت‌های لجستیکی عمان برای ورود پایدار به بازارهای آفریقایی و عربی، یکی از موضوعات کلیدی در گفت‌وگوها بود.

    نشست مشترک با سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان و روسای اتاق‌های بازرگانی کشور

    یکی از مهم‌ترین بخش‌های این سفر، برگزاری نشست مشترک هیات اقتصادی استان البرز با موسی فرهنگ سفیر ایران در عمان و رؤسای اتاق‌های بازرگانی استان‌های البرز، خوزستان، فارس و هرمزگان بود؛ نشستی که نشان‌دهنده عزم جدی استان‌ها برای هماهنگی در جهت توسعه صادرات است.

    مجتبی عبداللهی استاندار البرز در این نشست با اشاره به سیاست دولت در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای بیان کرد: حضور همزمان چند استان در عمان نشان می‌دهد که کشور به صورت منسجم به دنبال تقویت صادرات غیرنفتی است.

    موسی فرهنگ سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان نیز با اشاره به جایگاه ویژه البرز در صنایع غذایی، دارویی و ماشین‌آلات بیان کرد: این سفارت آمادگی دارد موانع موجود در مسیر تجارت فعالان اقتصادی را پیگیری و رفع کند.

    فرهنگ تاکید کرد: عمان، به‌ عنوان کشوری دوست و دارای روابط دیرینه با جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت‌های کم‌نظیری برای گسترش صادرات، سرمایه‌گذاری مشترک و بهره‌گیری از مزیت‌های لجستیکی و قانونی دارد. از سویی حضور پررنگ شرکت‌های البرزی در این نمایشگاه نشان داد که بخش خصوصی ایران توانسته است با وجود محدودیت‌های بین‌المللی، جایگاه رقابتی خود را در منطقه حفظ و حتی تقویت کند.

    سفیر جمهوری اسلامی ایران در عمان افزود: بسیاری از کالاهای ایرانی از طریق عمان به بازارهای آفریقایی، خلیج فارس و حتی بازارهای تحریم‌شده صادر می‌شود؛ بنابراین تقویت پیوندهای تجاری با این کشور به‌ طور مستقیم به توسعه صادرات غیرنفتی ایران کمک می‌کند.

    فرهنگ در ادامه عنوان کرد: تداوم حضور هیات‌های اقتصادی در عمان و تشکیل کارگروه‌های تخصصی و برنامه‌ریزی برای پروژه‌های مشترک تولیدی می‌تواند روابط اقتصادی ایران با این کشور را وارد مرحله‌ای جدید و پایدارتر کند.

    فرصت‌های جدید صادراتی و پیامدهای اقتصادی سفر به عمان

    در بازدید اعضای هیات اقتصادی استان البرز از نمایشگاه صنعت غذای عمان، فعالان اقتصادی نیز تاکید کردند که این کشور اگرچه بازار مصرف بزرگی ندارد، اما نقش آن به‌عنوان «بازار واسطه‌ای» برای صادرات مجدد بسیار حیاتی است و بخش قابل توجهی از کالاهای واردشده به عمان به بازارهای آفریقایی، کشورهای حاشیه خلیج فارس و حتی بازارهای تحریم‌شده صادر می‌شود.

    این ویژگی، اهمیت نمایش و عرضه ظرفیت‌های اقتصادی استان البرز در رویدادهی نمایشگاهی این کشور را دوچندان می‌کند؛ زیرا مسیر صادرات پایدار و کم‌ریسکی را در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد. از سوی دیگر، کشور عمان در سال‌های اخیر بخشی از نهاده‌های دامی و محصولات کشاورزی کشور را تأمین کرده است و گسترش همکاری‌ها در این حوزه می‌تواند به تنظیم بازار داخلی کمک کند. در مقابل، ایران نیز در حوزه صادرات محصولات غذایی، صنعتی، دارویی و پتروشیمی ظرفیت‌های قابل توجهی دارد که معرفی و تثبیت آن‌ها در بازار عمان از دستاوردهای این سفر است.

    منبع: اتاق ایران آنلاین

    لینک کوتاه  https://otaghiranonline.ir/news/88394/

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    8 بهمن 1404

    پیشنهاد اتاق ایران به دولت، استمهال 6 ماهه بدهی بنگاه‌های اقتصادی به سازمان‌های دولتی است | سیاست تک‌نرخی کردن ارز همراه با عدالت اجتماعی دنبال شود


    ادامه مطلب
    7 بهمن 1404

    رئیس اتاق تهران: پس از حذف ارز ترجیحی، بسیاری قوانین و آئین‌نامه‌ها حوزه تجارت باید اصلاح یا لغو شوند


    ادامه مطلب
    6 بهمن 1404

    تجار در «اتاق اینترنت»/ گزارشی از نحوه عجیب دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت


    ادامه مطلب
    5 بهمن 1404

    ایران در گالفود ۲۰۲۶ دبی؛ فرصتی برای نمایش قدرت صنایع غذایی کشور در بزرگ‌ترین رویداد جهانی


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    19 − five =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروزی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]
      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • افزایش بازنشستگی پیش از موعد؛ خروج زودهنگام نیروی‌ کار مجرب و اختلال در چرخه اشتغال جوانان

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015