دی 1404
ش ی د س چ پ ج
 1112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910
« آذر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentبازدهی اندک نیروی انسانی در بخش‌های تولیدیبازدهی اندک نیروی انسانی در بخش‌های تولیدیبازدهی اندک نیروی انسانی در بخش‌های تولیدی

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    بازدهی اندک نیروی انسانی در بخش‌های تولیدی

    22 فروردین 1397

    ابراهیم بهادرانی، مشاور رییس اتاق بازرگانی تهران با بیان سازوکار محاسبه دستمزد کارگران اظهار کرد:

    ابراهیم بهادرانی، مشاور رییس اتاق بازرگانی تهران با بیان سازوکار محاسبه دستمزد کارگران اظهار کرد: کارگروهی سه گانه مرکب از کارفرما، نماینده سندیکای کارگری و دولت تا قبل از پایان فروردین تشکیل می‌شود تا نرخ دستمزد کارگران در سال ۹۷ را مشخص کنند.

    مشاور رییس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به تورم جامعه و تاثیر آن در تعیین دستمزد کارگران تصریح کرد: نماینده کارفرما به دلیل بالا نرفتن بهره‌وری موافق افزایش دستمزد نیست و از سوی دیگر نماینده کارگران به دلیل افزایش تورم خواهان دریافت دستمزد بیشتر شده است.

    به گفته وی، افزایش دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم به غیر از ۲سال گذشته‌یی که تورم سنگینی در کشور به وجود آمد، محاسبه و در نظر گرفته شده است. وی با تاکید بر اینکه افزایش دستمزد باید با بالا رفتن بهره‌وری تناسب داشته باشد، تصریح کرد: افزایش حقوق برای کارفرما زمانی امکان‌پذیر است که با افزایش تولید همراه باشد در صورتی که این افزایش متناسب با بهره‌وری سازمانی نباشد، هزینه‌های تولید را افزایش و میزان استخدام کاهش پیدا می‌کند.

    مشاور رییس اتاق بازرگانی ایران با انتقاد از میزان بهره‌وری پایین در کشور اذعان کرد: میزان بهره‌وری در بخش نیروی انسانی رقم اندکی است و واحد‌های تولیدی نیازمند افزایش بهینه‌سازی در بخش نیروی انسانی و استفاده از تکنولوژی روز در تولیدات هستند.

    وی با اشاره به نوسانات نرخ ارز و افزایش هزینه‌های تولید در کشور بیان کرد: با توجه به افزایش نرخ ارز، قیمت مواد اولیه و وارداتی افزایش خواهد یافت و این موضوع هزینه‌های تولید را افزایش و دست کارفرما را برای افزایش دستمزد بسته نگه می‌دارد.

    بهادرانی در پایان با بیان اینکه مساله تولید در کشور پدیده‌یی چند بُعدی است، گفت: باید با بهبود شرایط اقتصادی و تسهیل در فضای کسب وکار، زمینه تولید و صادرات برای تولیدکنندگان داخلی فراهم شود تا با افزایش سود تولیدکنندگان، میزان دستمزد نیز متناسب با آن افزایش یابد.

     

    میزان تجارت ایران و روسیه مطلوب نیست

    نایب‌رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: حجم مبادلات تجاری و سهولت در انجام آن میان ایران و روسیه فاصله معناداری با نقطه مطلوب دارد. حسین سلاح‌ورزی در دیدار با ویاچسلاو ولودین، رییس مجلس دومای روسیه اظهار کرد: با وجود روابط بسیار خوب سیاسی و منافع مشترکی که میان ایران و روسیه وجود دارد، حجم مبادلات تجاری و سهولت در انجام مبادلات میان دو کشور فاصله معناداری با نقطه مطلوب دارد.

    وی با بیان اینکه ارتباط خوبی بین اتاق‌های بازرگانی دو کشور وجود دارد، اضافه کرد: اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه نیز پیگیر مسائل تجاری با تجار روس است. نایب‌رییس اتاق بازرگانی ایران اظهار امیدواری کرد که علاقه و پیگیری رییس مجلس دومای روسیه نسبت به افزایش مبادلات تجاری میان دو کشور به رفع مشکلات و تسهیل تجارت کمک کند.

    سلاح‌ورزی بیان کرد: امیدوارم فعالیت‌های کمیته مشترک اقتصادی ایران و روسیه بتواند به رفع موانع در حوزه گمرک، حمل‌ونقل و مسائل بانکی کمک کند.

    ویاچسلاو ولودین، رییس مجلس دومای روسیه نیز ضمن تقدیر از اقدامات اتاق ایران در جهت توسعه روابط تجاری با بخش خصوصی روسیه گفت: ضروری است مناطق و استان‌های دو کشور روابط نزدیک‌تری با یکدیگر داشته باشند و در جهت توسعه روابط اقدام کنند.  وی بر ضرورت همکاری اتاق‌های استانی دو طرف تاکید و اظهار کرد: شهر بلگراد فعالانه در پروژه همکاری دریای خزر شرکت دارد. امیدوارم دیگر شهرها و استان‌های روسیه نیز به سمت توسعه روابط با شهرها و استان‌های ایران گام بردارند.

    منبع

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    3 اردیبهشت 1404

    تزریق امید به جامعه ناامید


    ادامه مطلب
    27 اسفند 1403

    نوروز نام دیگر ایران است/در آستانه نوروز بیش از هر زمان دیگری به بازاندیشی درباره این مفهوم در تمام ساحت‌های علمی دانشگاهی و زندگی روزمره نیاز داریم


    ادامه مطلب
    28 اسفند 1402

    نوروز باستانی شناسنامه ایران


    ادامه مطلب
    8 اسفند 1402

    معضل هک داده‌های شخصی


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    3 × 4 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروزی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]
      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • برنامه تشویقی گمرک برای افزایش ترانزیت

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015