آبان 1405
ش ی د س چ پ ج
 101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
070809  
« مهر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentاتاق بازرگانی ایران خواستار تمدید تسهیلات پیش‌بینی‌شده در شرایط اضطرار شداتاق بازرگانی ایران خواستار تمدید تسهیلات پیش‌بینی‌شده در شرایط اضطرار شداتاق بازرگانی ایران خواستار تمدید تسهیلات پیش‌بینی‌شده در شرایط اضطرار شد

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    اتاق بازرگانی ایران خواستار تمدید تسهیلات پیش‌بینی‌شده در شرایط اضطرار شد

    29 شهریور 1405

    تهران- ایرنا- رئیس کمیسیون گمرک اتاق بازرگانی ایران گفت: با هدف ایجاد اطمینان و ثبات بیشتر برای فعالان اقتصادی و امکان برنامه‌ریزی با رویکرد تامین به‌موقع نیازهای کشور، اتاق ایران در نامه ای خواستار تمدید مدت اجرای بسته مقاوم‌سازی اقتصاد ملی تا پایان فروردین‌ماه سال ۱۴۰۶ شده است.

    به گزارش ایرنا از اتاق بازرگانی ایران، محمدرضا فاروقی روز شنبه در این باره اظهار داشت: مصوبات مربوط به شرایط اضطرار، تحت عنوان بسته مقاوم‌سازی اقتصاد ملی و دفاع غیرنظامی در شرایط اضطراری با اتخاذ تدابیر تسهیل‌گرانه و حذف و تعلیق برخی از قوانین و مقررات زائد و دست‌وپاگیر در حوزه تجارت خارجی، زمینه تسهیل و تسریع فرآیند ورود و صدور کالا را فراهم کرد و با کاهش زمان انجام تشریفات گمرکی و تسریع فرآیند ترخیص کالاها از گمرکات و بنادر کشور، ضمن بهبود جریان تجارت خارجی، موجب کاهش رسوب کالا در گمرکات و بنادر کشور شد.

    این فعال اقتصادی تاکید کرد: اعتبار مصوبات مذکور در وهله نخست تا تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ تعیین شده بود که مطابق مفاد مصوبه و با استمرار شرایط جنگی، به‌صورت خودکار تا تاریخ ۹ خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد.با این حال با توجه به تداوم شرایط موجود و ضرورت استمرار تدابیر و احکام پیش‌بینی‌شده در این مصوبات، نیاز به تمدید مجدد اعتبار آن‌ها به‌طور جدی احساس می‌شد.

    وی ادامه داد: از این‌رو، در پی پیگیری‌های مکرر و مستمر، با ابلاغیه معاون اول رئیس‌جمهور و در اجرای مصوبه هیات وزیران، اعتبار مفاد مصوبات مذکور و الحاقیه‌های بعدی آن، از حیث مواعد، مهلت‌های مقرر و مجوزهای پیش‌بینی‌شده، تا پایان شهریورماه ۱۴۰۵ تمدید شد.

    عضو هیات نمایندگان اتاق ایران همچنین از اجرای کامل و همه‌جانبه مفاد مصوبات مذکور توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد و افزود: با وجود اجرای کامل مفاد این مصوبات از سوی گمرک ایران، برخی از سازمان‌های ذی‌ربط و دستگاه‌های اجرایی دخیل در امر تجارت خارجی، در خصوص شمول، حدود و قابلیت اجرای مفاد مصوبات صادره و اصلاحیه‌های بعدی آن‌ها ابهاماتی داشتند. در همین راستا، موضوع از معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری استعلام شد و بر اساس پاسخ و اعلام نظر آن معاونت، لازم‌الاجرا بودن تمامی مفاد مصوبات و الحاقیه های مربوطه مورد تأیید قرار گرفت و بر اجرای کامل آن‌ها تأکید شد.

    فاروقی عدم اجرای به موقع و کامل برخی از احکام و موارد پیش‌بینی‌شده در مصوبات مذکور و همچنین اقتضائات و شرایط حاکم بر تجارت خارجی کشور از جمله محدودیت‌های موجود در حمل‌ونقل بین‌المللی و تشدید تحریم‌های خارجی را مورد توجه قرار داد و گفت: شرایط ایجاب می‌کند به‌منظور تامین به‌موقع کالاهای اساسی و ضروری، مواد اولیه و ملزومات مورد نیاز کشور، اجرای برخی از قوانین و مقررات ناظر بر حوزه تجارت خارجی، در چارچوب قوانین و مقررات مربوط، به‌صورت موقت تعلیق، تعدیل یا تسهیل شود و تمهیدات ویژه‌ای با هدف کاهش هزینه‌های تأمین، تسریع در فرآیند ورود و ترخیص کالا، رفع موانع و وقفه‌های موجود و استمرار و پایداری زنجیره تأمین کشور پیش‌بینی و به مورد اجرا گذاشته شود.

    رئیس کمیسیون گمرک اتاق ایران ادامه داد: اتاق ایران، با هدف ایجاد اطمینان و ثبات بیشتر برای فعالان اقتصادی و فراهم‌کردن امکان برنامه‌ریزی مؤثر در حوزه‌های تجارت و تولید و با رویکرد تأمین به‌موقع نیازهای اساسی کشور، طی نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور، خواستار تمدید مدت اجرای بسته مقاوم‌سازی اقتصاد ملی تا پایان فروردین‌ماه سال ۱۴۰۶ شد.

    وی ادامه داد: در این نامه تاکید شده است که استمرار اجرای این مصوبات، به‌عنوان بخشی از الزامات ضروری برای حفظ و تداوم جریان تولید و تجارت کشور، می‌تواند ضمن کاهش نااطمینانی و ریسک‌های موجود در محیط کسب‌وکار، زمینه و فرصت لازم را برای تداوم فعالیت بنگاه‌های اقتصادی و فراهم‌کردن امکان عبور کم‌هزینه‌تر از آثار و تبعات اقتصادی ناشی از شرایط اضطرار فراهم کند.

    لینک کوتاه  https://irna.ir/xjYh5M

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    13 آبان 1405

    ضرورت بازنگری در سیاست‌های ارزی صادرکنندگان


    ادامه مطلب
    13 آبان 1405

    چالش در تشخیص مشاغل سخت و زیان‌آور


    ادامه مطلب
    11 آبان 1405

    گاز؛ قربانی ناترازی مزمن


    ادامه مطلب
    11 آبان 1405

    نگرانی از تغییر «قانون مشاغل سخت و زیان‌آور»/ کارگرانی که دو سال بعد از بازنشستگی می‌میرند!


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    four × two =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت سانا پولاد خاورمیانه
        3 شهریور 1405
        جناب آقای دکتر حمید برکتین ، مدیر عامل شرکت سانا پولاد خاورمیانه […]
      • شرکت فناوری های مدرن دیاکو صنعت آسیا
        3 شهریور 1405
        جناب آقای مهندس امین جوادی هدایت آباد ، مدیر عامل شرکت فناوری های […]
      • موسسه حقوقی عدالت نو
        3 شهریور 1405
        جناب آقای حمیدرضا کاکاوند ، مدیر عامل موسسه حقوقی عدالت نو […]
      • شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید
        10 تیر 1405
        جناب آقای احمد جلیلی مدیر عامل شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید […]
      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • ضرورت بازنگری در سیاست‌های ارزی صادرکنندگان

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015