آبان 1405
ش ی د س چ پ ج
 101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506
070809  
« مهر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentبورس در مسیر فتح قله جدیدبورس در مسیر فتح قله جدیدبورس در مسیر فتح قله جدید

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    بورس در مسیر فتح قله جدید

    1 بهمن 1404

    «جهان‌صنعت» از مسیر بازارسرمایه گزارش می‌دهد

    بازارسرمایه دومین‌روز معاملاتی هفته را سبزپوش به‌پایان برد و شاهد خرید قابل ملاحظه سهام توسط حقیقی‌ها بود.

    جهان‌صنعت- بازارسرمایه دومین‌روز معاملاتی هفته را سبزپوش به‌پایان برد و شاهد خرید قابل ملاحظه سهام توسط حقیقی‌ها بود. طی معاملات روزگذشته ۶۴‌درصد از نمادهای بازار سهام مثبت بسته شدند و بیش‌از ۱/‏‏۲همت پول حقیقی وارد سهام، حق‌تقدم و صندوق‌های سهامی شد. این‌ درحالی بود که ۵۰شرکت بزرگ بازار به‌تنهایی هزارو۴۶۰‌میلیاردتومان پول حقیقی جذب کردند.

    باتوجه به‌تثبیت و تداوم سیاست‌های ارزی درباره تک‌نرخی‌شدن ارز و حذف ارز رانتی از سیستم اقتصادی کشور سهام شرکت‌های بورسی باردیگر جذاب شده است. این‌روند به‌ویژه با انتشار گزارش‌های ۹ماهه از عملکرد شرکت‌ها که عموما مثبت و امیدوار‌کننده بوده تقویت شده است. به‌این‌ترتیب از ابتدای روزهای معاملاتی هفته جاری بازارسرمایه جان تازه‌ای گرفته و در مسیر صعودی گام برمی‌دارد.

    در این‌بین باید به‌رفع نسبی خطر جنگ توجه ویژه داشت که توانسته بخشی از نگرانی سهامداران نسبت به‌آینده را ازمیان بردارد. کارشناسان می‌گویند درصورتی که ثبات و آرامش سیاسی همچنان ادامه داشته باشد و ریسک تازه‌ای متوجه آسمان سیاست و اقتصاد ایران نشود بازارسرمایه در مسیر رونق ‌و رشد گام برخواهد داشت.

    روز سبز بازارسهام

    گفتنی است که روز دوشنبه‌شاخص کل بورس ۳۶‌هزار‌واحد بالا رفت و با رشد ۸۱/‏‏۰‌درصدی درآستانه فتح قله ۴‌میلیون‌و۵۰۰‌هزار‌واحدی قرار گرفت. نماگر تالار شیشه‌ای تا فتح قله جدید تنها ۹‌هزار‌واحد فاصله دارد.

    صعود شاخص‌ها در روز دوشنبه‌به ‌شاخص کل بورس محدود نبود و دشاخص هم‌وزن نیز با رشد ۹‌هزار‌و‌۹۰۹واحدی در قله یک‌میلیون‌و۱۰۹‌هزار‌و‌۴۱۲واحد نشست.

    شاخص فرابورس هم در روز گذشته ۲۹۲ واحد رشد کرد و با افزایش ۸۶/‏‏۰‌درصدی در ارتفاع ۳۴‌هزار‌و‌۲۴۲واحدی قرار گرفت.

    تداوم ورود پول حقیقی به ‌بازارسهام

    همانگونه که اشاره شد بازار سهام در روز دوشنبه‌ عرضه خرید حقیقی‌ها بود و از این‌مسیر ۲‌هزار‌و‌۱۸۹‌میلیاردتومان پول حقیقی وارد سهام، حق‌تقدم و صندوق‌های سهامی شد. در این‌بین صندوق‌های اهرمی و صندوق‌های طلا هم پذیرای سرمایه تازه‌نفس حقیقی‌ها بودند. باید اشاره داشت که روز گذشته گروه فلزات ازجمله نمادهای مهمی مانند فولاد و فملی در مسیر منفی دامنه نوسان حرکت کردند که کارشناسان آن را به‌اصلاح طبیعی پس از رشد مداوم نسبت می‌دهند.

    نگرانی بورسی‌ها از سیاست عرضه اوراق

    درحالی‌که بازارسرمایه در حوزه‌های سهام و صندوق‌های سرمایه‌گذاری شاهد روزهایی پررونق و امیدوار‌کننده بوده بورسی‌ها همچنان با یک‌نگرانی بزرگ دست‌وپنجه نرم می‌کنند. سایه عرضه اوراق همچنان بر سر بورس است و این‌نگرانی وجود دارد که در ماه‌های پایانی سال برای جبران کسری بودجه دولت و هزینه‌های عمومی و اداری پایان سال عرضه اوراق افزایش یابد. به‌این‌ترتیب با سود تضمینی اوراق نفس سهام باردیگر بریده می‌شود. انتشار اوراق درقالب بودجه سال آینده هم نیروی خود را به‌بورس تحمیل خواهد کرد و درصورتی‌که بازارسرمایه حمایت نشود و ریسک‌های اقتصادی پرزور باشند بازار سهام در حاشیه قرار خواهد گرفت.

    حرکت بورس روی موج شاخص‌سازها

    با تمامی این‌اوصاف اما شاخص‌های بورس طی یک‌ماه‌اخیر افزایش پیدا کرده و به‌سطح بالاتری رسیدند. با این‌حال یک‌مقایسه‌ متفاوت حاکی از آن است که شاخص کل بورس نسبت به‌شاخص هم‌وزن رشد بیشتری را تجربه‌کرده که نشان از جذب نقدینگی توسط سهم‌های شاخص‌ساز را دارد.

    در بررسی روند بازارسرمایه که بورس‌نیوز انجام داده در بازه کوتاه‌مدت ارزش بازار سهام نسبت به‌سودسازی شرکت‌ها بیش‌ازپیش شده و ارزندگی را تا حدودی پایین آورده اما با تثبیت ارزش معاملات روی ۲۰همت، توجه و حمایت از سهام متوسط و کوچک و ازهمه‌مهم‌تر ثبات شرایط سیاسی می‌توان انتظار ادامه رشد را از بورس داشت.

    بازارسرمایه طی یک‌ماه‌اخیر تقریبا ‌هزار‌و‌۹۹۹همت ورود پول را تجربه‌کرده است. درواقع ارزش بازار بورس به‌تومان از ۱۲‌هزار‌و‌۷۱۴همت با افزایش ۷/‏‏۱۵‌درصدی به‌۱۴‌هزار‌و‌۷۱۳همت رسیده است. ارزش بازار بورس در یک‌سال گذشته ۱۰‌هزار‌و‌۵۱۳ همت بود که تاکنون ۴‌هزار‌و‌۲۰۰همت به‌آن افزوده شده و با توجه به‌مقایسه شاخص‌های بورس با یکدیگر چنین به‌نظر می‌رسد که این‌ورود پول عمدتا به‌سمت سهام شرکت‌های بزرگ و شاخص‌ساز بورس هدایت شده است.

    به‌این‌ترتیب به‌نظر می‌رسد بازار سهام طی یک‌ماه‌اخیر نه‌تنها وزن خود را روی سهم‌های شاخص ساز انداخته و روی موج آنها سوار شده بلکه سهم‌های کوچک و متوسط هم عموما پشت ‌دست بزرگ‌تر‌های بازار بازی و حرکت کردند. ازهمین‌رو درصورتی‌که سیاست‌های اقتصادی دولت در راستای حمایت از صنایع بزرگ تولیدی و صادراتی باشد می‌توان به‌تداوم رشد بازار امیدوار بود.

    منبع: جهان صنعت
    لینک کوتاه  https://jahanesanat.ir/?p=600595
    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    13 آبان 1405

    اصلاح مصوبه مرز بازرگان؛ شرط تأمین ایکس‌ری از تولید داخل حذف شد


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    توافق ایران و ترکیه برای رفع موانع ترانزیت و توسعه همکاری‌های مرزی


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    علامت‌های هشدار در بورس


    ادامه مطلب
    12 آبان 1405

    فهرست 140شرکت‌ مشارکت‌کننده با رژیم صهیونیستی به گمرکات رسید


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    twenty − nineteen =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت سانا پولاد خاورمیانه
        3 شهریور 1405
        جناب آقای دکتر حمید برکتین ، مدیر عامل شرکت سانا پولاد خاورمیانه […]
      • شرکت فناوری های مدرن دیاکو صنعت آسیا
        3 شهریور 1405
        جناب آقای مهندس امین جوادی هدایت آباد ، مدیر عامل شرکت فناوری های […]
      • موسسه حقوقی عدالت نو
        3 شهریور 1405
        جناب آقای حمیدرضا کاکاوند ، مدیر عامل موسسه حقوقی عدالت نو […]
      • شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید
        10 تیر 1405
        جناب آقای احمد جلیلی مدیر عامل شرکت صنایع کاغذ و بسته بندی فرادید […]
      • شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور
        3 آبان 1404
        جناب آقای مهندس حمید هروی، مدیرعامل شرکت فنی و مهندسی یکتا نیروی خاور […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • ضرورت بازنگری در سیاست‌های ارزی صادرکنندگان

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015