خرداد 1404
ش ی د س چ پ ج
 111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
07080910  
« اردیبهشت    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentآمادگی بیمه ایران برای ارائه خدمات بیمه حمل کالاآمادگی بیمه ایران برای ارائه خدمات بیمه حمل کالاآمادگی بیمه ایران برای ارائه خدمات بیمه حمل کالا

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    آمادگی بیمه ایران برای ارائه خدمات بیمه حمل کالا

    1 تیر 1404

    تهران- ایرنا- مدیر عامل بیمه ایران اعلام کرد: در شرایط حساس کنونی و با هدف تأمین نیازهای مردم و کشور بیمه ایران آماده ارائه خدمات بیمه ای به شرکت های حمل و نقل است.

    علی جباری روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: بیمه ایران تنها بیمه دولتی است که در کنار ارایه خدمات بیمه ای مسئولیت های حاکمیتی در صنعت بیمه بخصوص در شرایط بحران را برعهده دارد.

    وی با بیان اینکه بیمه ایران تجربه ارائه خدمات بیمه ای در زمان جنگ هشت ساله تحمیلی به نفتکش ها و کشتی های تجاری ایرانی را دارد، گفت: در آن زمان شرکت های بین المللی از ارایه خدمات بیمه به ایرانیان امتناع می کردند اما بیمه ایران با هدف کمک به اقتصاد کشور وارد میدان شد و بیمه کشتی ها و نفتکش ها را بر عهده گرفت.

    رئیس شورای عمومی سندیکای بیمه گران ایران با تاکید بر اینکه ارایه خدمات بیمه ای در دوران بحران و جنگ قطع نمی شود، به تاکیدات وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی بر تداوم تعهدات صنعت بیمه در شرایط کنونی استناد کرد و افزود: مشکلی در ارائه بیمه حمل بار نداریم و حتی اگر سایر شرکت های بیمه نتوانند خدمات بیمه ای در این زمینه ارایه کنند، بیمه ایران به مسئولیت و وظیفه حاکمیتی خود در شرایط بحران عمل خواهد کرد.

    به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

    به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب – جمعه شب – در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

    جمهوری اسلامی ایران جمعه شب و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک دهها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

    فرمانده معظم کل قوا روز چهارشنبه (۲۸ خرداد) در دومین پیام تلویزیونی تاکید کردند: ملت ایران در مقابل جنگ تحمیلی محکم می‌ایستد همان‌گونه که در مقابل صلح تحمیلی نیز محکم خواهد ایستاد و این ملت در مقابل تحمیل، تسلیم هیچکس نخواهد شد.

    سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» در بازدید از یکی از پایگاه‌های نیروی هوافضای سپاه پاسداران (پنجشنبه ۲۹ خرداد) با بیان اینکه اکنون آسمان اراضی اشغالی، آغوش خود را برای موشک‌ها و پهپادهای ایران باز کرده است، گفت: هر هدفی که متعلق به رژیم متجاوز صهیونیستی باشد به‌طور مستمر حمله خواهیم کرد و هیچ‌گونه محدودیتی را مقابل خود نمی‌بینیم.

    سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته با اشاره به اینکه تا کنون ۱۵ موج عملیاتی علیه اهداف صهیونیستی انجام شده است، اعلام کرد: روند افزایشی و عملیات تاثیر محور موشکی علیه اهداف نظامی و صنعت نظامی در دستور کار است.

    مسعود پزشکیان رئیس جمهور پزشکیان در حساب کاربری خود در فضای مجازی، نوشت: تنها راه پایان جنگ تحمیلی، «توقف بی‌قید و شرط» تجاوز دشمن و تضمین قطعی برای پایان ماجراجویی‌های تروریست‌های صهیونیستی برای همیشه است.

    سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان امروز جمعه ۳۰ خرداد به درخواست تروئیکای اروپایی برای دیدار با وزرای خارجه انگلیس، فرانسه، آلمان و نماینده اتحادیه اروپا راهی ژنو شد.

    سخنگوی وزارت بهداشت امروز جمعه در هشتمین روز از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ایران، از حمله راکتی این رژیم به یک بیمارستان دیگر تهران در ساعات اولیه بامداد خبر داد و گفت: این سومین بیمارستان ایران است که مورد تهاجم قرار می‌گیرد؛ ۶ آمبولانس و یک مرکز جامع خدمات سلامت هم تاکنون مورد حمله ددمنشانه دشمن صهیونی قرار گرفته است.

    منبع: ایرنا

    لینک کوتاه  https://irna.ir/xjTShH

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    25 خرداد 1404

    سیاست‌های ارزی، مقصر اصلی ظهور کارت‌های اجاره‌ای؟


    ادامه مطلب
    19 خرداد 1404

    مرز شلمچه به عنوان راه مجاز گمرکی برای حمل‌ونقل ریلی کالا و مسافر تعیین شد


    ادامه مطلب
    18 خرداد 1404

    چرا شورای عالی صادرات نمی‌تواند فرمانده تجارت خارجی باشد؟


    ادامه مطلب
    17 خرداد 1404

    کاهش خطرپذیری تجاری با صدور ضمانت‌نامه‌های صادراتی


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    nineteen − ten =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]
      • شرکت سبدگردان آگاه 
        21 مرداد 1403
        جناب آقای ارشاد آخوند دزفولی ، عضو هیات مدیره شرکت سبدگردان آگاه   وب […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • محدودیت‌های تودیع ضمانت‌نامه بانکی برای واردات کالا برداشته شد

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015