خرداد 1404
ش ی د س چ پ ج
 111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
07080910  
« اردیبهشت    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentجزییات برگزاری رویداد شانزدهم صنعت مالی در مردادماهجزییات برگزاری رویداد شانزدهم صنعت مالی در مردادماهجزییات برگزاری رویداد شانزدهم صنعت مالی در مردادماه

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    جزییات برگزاری رویداد شانزدهم صنعت مالی در مردادماه

    1 مرداد 1403

    عضو شورای سیاستگذاری شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی کشور از دعوت رسمی از رئیس جمهور منتخب برای حضور در افتتاحیه این نمایشگاه به عنوان نخستین رویداد نمایشگاهی در دولت چهاردهم خبر داد.

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شادا صالح سپاسدار با بیان این که نمایشگاه صنعت مالی ایران به عنوان بزرگترین رویداد اقتصادی کشور در شانزدهمین دوره خود که از ۱۹ تا ۲۲ مردادماه امسال برگزار می‌شود، میزبان دست‌اندرکاران، بازیگردانان و بازیگران اصلی صنایع مرتبط خواهد بود، گفت: حضور مقامات کشور از جمله شمس‌الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، مجید عشقی رئیس سازمان بورس، شاپور محمدی عضو کارگروه وزارت اقتصاد دولت چهاردهم و عبده تبریزی مشاور اقتصادی رئیس جمهور و عضو کارگروه وزارت اقتصاد دولت چهاردهم در نمایشگاه قطعی شده است.

    مدیرعامل شرکت بانیان امید و مجری نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) افزود: با توجه به این که شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی، نخستین رویداد نمایشگاهی در دولت چهاردهم است و منتخب مردم نیز تاکید زیادی بر مباحث اقتصادی بویژه بازار سرمایه دارند، بنا به درخواست کارشناسان و فعالان اقتصادی بویژه سرمایه‌گذاران و فعالان بازار سرمایه، طی نامه‌ای به صورت رسمی از دکتر پزشکیان برای حضور در مراسم افتتاحیه به عنوان میهمان ویژه دعوت بعمل آمده است. بعلاوه این که این نمایشگاه می‌تواند فرصت مناسبی را برای دیدار رئیس جمهور با فعالان مالی کشور، صنایع و شرکت‌ها فراهم آورد.

    وی اضافه کرد: بانک‌های دولتی و خصوصی، مؤسسات اعتباری، تعاونی‌های اعتباری، صرافی‌ها، لیزینگ‌ها، صندوق‌های قرض‌الحسنه، خدمات مرتبط و استارتاپ‌ها، ارکان بازار سرمایه، کانون‌ها، کارگزاران، شرکت‌های تأمین سرمایه، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، شرکت‌های مشاوره و سرمایه‌گذاری، سبدگردان‌ها، شرکت‌های اطلاعات مالی، سرمایه‌گذاری‌ها، شرکت‌های مادر (هلدینگ)، مؤسسات رتبه‌بندی، حسابرس‌های معتمد، بیمه‌ها، کارگزاران بیمه، ارزیابان خسارت و همچنین خدمات فناوری اطلاعاتی، مؤسسات آموزشی، دانشگاه‌ها، انجمن‌ها، سایر خدمات و تجهیزات فنی و مهندسی، ناشران بورس، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های بورس، نهادهای عمومی، نهادهای دولتی و نهادهای حاکمیتی مثل دوره‌های گذشته در شانزدهمین دوره نمایشگاه صنعت مالی نیز حضور فعالی خواهند داشت.

    عضو شورای سیاستگذاری شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی ادامه داد: در این راستا تاکنون حضور وزارت امور اقتصادی و امور دارایی، معاونت علمی ریاست جمهوری، شرکت‌ها و سازمان‌های حوزه بیمه‌ها، بانک‌ها و بازار سرمایه و همچنین گروه‌های مالی مانند دانایان، کاریزما و … در این دوره از نمایشگاه قطعی شده و ثبت‌نام برای حضور و مشارکت در این نمایشگاه در روزهای باقی مانده نیز ادامه یافته و شتاب بیشتری گرفته است.

    مجری شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی کشور افزود: علاوه بر این بانک مرکزی ایران طی نامه رسمی، معاون بانک توسعه جدید (NDB) سران بریکس را جهت حضور در نمایشگاه صنعت مالی امسال دعوت کرد تا ضمن معرفی توانمندی‌های پولی و مالی کشور، زیرساخت تعاملات عملیاتی با این بانک ایجاد شود.

    سپاسدار عنوان کرد: در این راستا حضور معاونین بانک NDB در نمایشگاه صنعت مالی امسال قطعی شده است که با توجه به اهمیت عضویت کشورمان در این تشکیلات و نیاز به ایجاد تعاملات عملیاتی، حضور و آشنایی ایشان با ساختارهای مالی کشور بسیار مؤثر خواهد بود و می‌تواند به گسترش همکاری‌ها و توسعه سرمایه‌گذاری در صنعت مالی ایران کمک شایانی کند.

    وی اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها در راستای تحقق اهداف تجاری مخاطبین باید دو ویژگی اصلی را محقق کنند، که اولین ویژگی پایدار و قابل اعتماد بودن و دومی پویایی و توسعه است. برای تحقق این دو ویژگی، در تمامی مراحل اجرای دوره‌های مختلف نمایشگاه صنعت مالی ایران برنامه‌های متفاوتی پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده که بخش قابل توجهی از آنها در این دوره پیاده‌سازی شده است.

    منبع: مهر

    لینک کوتاه   mehrnews.com/x35v2D

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    4 تیر 1404

    تمدید مواعد مالیاتی در راستای مساعدت و همکاری با مودیان مالیاتی است


    ادامه مطلب
    4 تیر 1404

    بخش خصوصی خواستار تعویق شش ماهه گواهی مفاصاحساب مالیاتی شد


    ادامه مطلب
    2 تیر 1404

    خدمات صندوق تامین خسارت‌های بدنی بدون توقف و با حداکثر ظرفیت ارائه می‌شود


    ادامه مطلب
    2 تیر 1404

    بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث در راه است


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    two × 2 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳

      مجمع عمومی سالانه ۱۴۰۳
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت مدرن تجارت راه ابریشم
        21 خرداد 1404
        جناب آقای ساجدالدین مفیدی نائینی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت […]
      • گروه تولیدی پزشکی ورید
        21 خرداد 1404
        جناب آقای دکتر مرتضی کرباسی ، مدیرعامل و عضو هیات مدیره گروه تولیدی […]
      • شرکت صنایع ایمن فراز ارک
        21 خرداد 1404
        جناب آقای مهندس حامد قصاب زاده ،  قائم مقام مدیرعامل شرکت صنایع ایمن […]
      • شرکت کارگزاری بانک آینده
        3 دی 1403
        جناب آقای مهدی نصراله مدیرعامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری […]
      • شرکت سبدگردان آگاه 
        21 مرداد 1403
        جناب آقای ارشاد آخوند دزفولی ، عضو هیات مدیره شرکت سبدگردان آگاه   وب […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • تمدید مواعد مالیاتی در راستای مساعدت و همکاری با مودیان مالیاتی است

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015