دی 1401
ش ی د س چ پ ج
 111213141516
17181920212223
24252627282930
01020304050607
080910  
« آذر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentلوگو3 راهکار حمایتی از صنعت سیمان3 راهکار حمایتی از صنعت سیمان

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    3 راهکار حمایتی از صنعت سیمان

    20 تیر 1395
     از سوی معاون اول رئیس‌جمهوری پیشنهاد شد

    3 راهکار حمایتی از صنعت سیمان

    تاریخ چاپ:1395/04/20


    رکود به وجود آمده در بازار سیمان موجب شد این بار معاون اول رئیس‌جمهور از پیش‌بینی طرح‌های حمایتی برای این صنعت استراتژیک خبر دهد. تشکیل کارگروهی برای رفع چالش‌های این صنعت، افزایش تقاضا در بازار داخلی سیمان و اعطای خط اعتباری به کشورهای هدف برای رفع مشکلات صادراتی صنعت سیمان از جمله مواردی است که اسحاق جهانگیری درجلسه انجمن صنفی صنعت سیمان در حضور فعالان این صنعت عنوان کرد.

    مشکلات به وجود آمده در این صنعت استراتژیک در حالی است که صنعت سیمان جزو هفت صنعت استراتژیک است که وزارت صنعت، معدن و تجارت سال گذشته برنامه راهبردی را با توجه به چشم‌انداز 1404 برای آنها تدوین کرد. این صنایع عبارتند از سیمان، خودرو، فولاد، نساجی و پوشاک، تایر و تیوب، لوازم خانگی و کاشی و سرامیک که با توجه به اینکه بیشترین نقش را در شاخص‌های منتخب از جمله سهم ارزش افزوده، اشتغال‌زایی، صادرات، سهم از بازار، مزیت نسبی و زنجیره تامین (به‌عنوان مواد اولیه یا کالاهای نهایی) و سطح دانش و فناوری دارند و در روند توسعه صنعتی به آنها تکیه می‌شود به‌عنوان صنایع استراتژیک در نظر گرفته شده‌اند. در برنامه راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت، ظرفیت فعلی تولید سیمان80 میلیون تن اعلام شده است که برای افق 1404 این ظرفیت حدود 120 میلیون تن هدف‌گذاری شده است. از سوی دیگر براساس چشم‌انداز صنعت سیمان در افق 1404 در سند راهبردی توسعه صنعتی کشور جایگاه سوم جهان با ظرفیت تولید سالانه 120 میلیون تن برای این صنعت پیش بینی شده است. با توجه به اینکه سیمان قابلیت ارزآوری بالایی دارد بنابراین در صورت اجرای اقداماتی درخصوص ایجاد زیرساخت‌ها و پس از رفع تحریم‌ها و برداشته شدن موانع بین‌المللی، این صنعت قابلیت بسیار بالایی در تاثیرگذاری بر صادرات غیرنفتی دارد. همچنین ذکر این نکته که صنعت سیمان ایران در سال93 در جایگاه چهارم در رتبه‌بندی از نظر ظرفیت تولید جهانی و جایگاه اول در منطقه از نظر رتبه در ظرفیت تولید قرار داشته، حائز اهمیت است. معاون اول رئیس‌جمهور درجلسه انجمن صنفی صنعت سیمان گفت: باید از واحدهای تولیدکننده صنعت سیمان حمایت شود و برای رسیدگی به مشکلات صنعت سیمان کارگروهی تشکیل شود.


    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، اسحاق جهانگیری صنعت سیمان را یکی از صنایع مهم کشور برشمرد و برلزوم جلوگیری از آسیب رسیدن به این صنعت اظهار کرد.وی تاکید کرد: یکی از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید داخلی است و لازم است با استفاده از راهکارهای مختلف از واحدهای تولیدکننده صنعت سیمان نیز حمایت کنیم.معاون اول رئیس‌جمهور افزود: واحدهای تولیدکننده سیمان در مقطع فعلی با مشکل کمبود تقاضا مواجه هستند و در معرض آسیب قرار گرفته‌اند که لازم است با اتخاذ تدابیر مناسب، از آسیب رسیدن به این واحدها جلوگیری کنیم. وی افزایش تقاضا در بازار داخلی سیمان را از جمله راهکارهای حمایت از این صنعت برشمرد و از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست کارگروهی با حضور نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، بانک مرکزی، وزارت راه و شهرسازی و انجمن صنفی صنعت سیمان تشکیل دهند و راهکارهای حمایت از صنعت سیمان را مورد بررسی قرار دهند. معاون اول رئیس‌جمهور همچنین بر لزوم توسعه صادرات سیمان در جهت حمایت از واحدهای تولیدکننده تاکید کرد و افزود: باید با استفاده از راهکارهای مختلف از جمله اعطای خط اعتباری به کشورهای هدف و نیز رفع موانع پیش روی صادرات سیمان، به افزایش تقاضای بازارهای خارجی کمک کنیم. وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست گزارشی از آخرین وضعیت میزان صادرات سیمان ارائه کرد و به تشریح موانع و مشکلات پیش روی صادرات سیمان پرداخت.وزیر راه و شهرسازی نیز در این نشست پیشنهادهای مختلفی را برای افزایش تقاضای بازار داخلی سیمان مطرح کرد و گفت: باید تلاش کنیم به جای استفاده از سازه‌های فولادی، از سیمان و بتن در ساخت و سازها و اجرای طرح‌های عمرانی و نیز روسازی جاده‌ها استفاده کنیم تا میزان تقاضا در بازار سیمان افزایش پیدا کند.در پایان این نشست مقرر شد وزیر صنعت، معدن و تجارت کارگروهی با عضویت نمایندگان وزارت راه و شهرسازی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، بانک مرکزی و انجمن صنفی صنعت سیمان برگزار و مسائل و مشکلات پیش روی این صنعت را بررسی و راهکارهای پیشنهادی برای حل این مشکلات را ارائه کنند.


    منبع: روزنامه دنیای اقتصاد

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    5 بهمن 1401

    دامنه تحریم‌ها به کشورهای دوست ایران هم کشیده شد/ ثبت سفارش با دلار انجام نمی‌شود


    ادامه مطلب
    5 بهمن 1401

    حرف‌های سریع‌القلم و خاندوزی و حسرت ملی


    ادامه مطلب
    5 بهمن 1401

    تاکتیک نرخ‌سازی


    ادامه مطلب
    5 بهمن 1401

    شوک داووس به رهبران اقتصادی


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    one × 5 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سـالانه (۱401)

      مجمع عمومی سـالانه (۱401)
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت صنعتی و تولیدی جهانرو
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای محمود کریمی گران سایه، مدیرعامل شرکت صنعتی و تولیدی جهانرو […]
      • شرکت کاشی امین میبد
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس ابوالفضل خالقیه، مدیرعامل شرکت کاشی امین میبد وب سایت […]
      • شرکت تن رزاق تجارت
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس علی مددی مدیرعامل شرکت تن رزاق تجارت وب سایت شرکت : […]
      • شرکت مهندسی پایش خودرو سومر
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس امین پور رستمی مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مهندسی […]
      • شرکت تولیدی و بازرگانی صنعت رایان پارس
        30 آبان 1400
        جناب آقای مهندس مهدی موحد جگر کندی ، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • اعلام کاندیداتوری برای هیات نمایندگان اتاقهای بازرگانی سراسر کشور

        آب و هوا

        تهران
        7 بهمن 1401
         

        صاف
        0°C
        رطوبت: 51%
        طلوع خورشید: 6:38 am
        غروب خورشید: 4:56 pm
        پیش بینی 8 بهمن 1401
        روز
         
        اغلب ابری
        7°C
         
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015