به گزارش شاتا، سیدرضا فاطمی‌امین با بیان اینکه در مجموعه وزارت صمت به یک برنامه مشترک با فعالان اقتصادی در حوزه‌‌‌های مختلف صنعتی اعم از فولاد، سیمان و نساجی و… خواهیم رسید، تصریح کرد: در این راستا اولویت‌‌‌ها و اهداف در کوتاه‌مدت، بلندمدت و میان‌مدت تعیین می‌شود، سیاست‌‌‌ها تدوین و با ذی‌نفعان بخش خصوصی به اشتراک گذاشته خواهد شد تا فعالان اقتصادی به ما برنامه دهند، این برنامه پوشش اهداف وزارت صمت است و همگرایی با بنگاه‌‌‌ها را در پی دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تمامی تصمیمات اقتصادی در دولت باید در چهار محور تنظیم شود، اظهار کرد: اولویت‌گذاری، تدوین قاعده‌ها، تسهیل کسب و کارها و نظارت بر این روند ۴ اولویت دولت است که وزارت صنعت، معدن و تجارت بر همین مبنا حرکت خواهد کرد.

فاطمی‌امین با تاکید بر این موضوع که اهداف مرتبط با اشتغال، تولید و صادرات را باید کسب و کارها دنبال کنند، اضافه کرد: با فعالان بخش خصوصی به یک اشتراک برای انجام اقدامات لازم و موثر خواهیم رسید؛ برای صادرکنندگان، صنعت خودرو و دیگر حوزه‌ها با مشارکت بخش خصوصی برنامه داریم و راهکارهای لازم را ارائه خواهیم داد.

وی با بیان اینکه مسائل بخش خصوصی، مسائل ما نیز هست، گفت: وظیفه داریم که مسائل مرتبط با سیمان را در سطح کلان پیگیری کنیم و موضوعات مرتبط با سوخت، حمل‌ونقل و لجستیک را در دستور کار داریم و با دستگاه‌‌‌های ذی‌ربط مذاکرات لازم را انجام خواهیم داد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه با تصمیمات خلق‌الساعه مخالف هستم، ادامه داد: برای هر تصمیمی باید رصد، پایش و پیش‌بینی‌‌‌های لازم انجام شود. فاطمی‌امین با بیان اینکه در مباحث مربوط به سیمان اگر تخلفی باشد، ما (به عنوان وزارت صمت) باید مدعی باشیم، تصریح کرد: این موضوعات با هماهنگی و هم‌افزایی با وزیر دادگستری و روحیه تعاملی که از ایشان سراغ دارم، حل و فصل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در زمینه کاهش قیمت تمام شده نیز پیگیری‌‌‌های لازم را انجام خواهد داد، گفت: در زمینه توزیع برق (برای کل صنعت) احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه ویژه صنعت را با مشارکت شرکت‌های بزرگ و وزارت نیرو در دستور کار داریم.

وزیر صمت بیان کرد: اول هر ماه برای سه ماه آینده برآورد مخاطرات را انجام خواهیم داد و تمام استان‌‌‌ها و حوزه‌‌‌های ستادی گزارش‌های لازم را ارائه می‌دهند، هر ماه برنامه پایش خواهیم داشت و به این منظور تصمیمات خلق‌الساعه و شبانه نخواهیم داشت.

فاطمی‌امین با بیان اینکه عرضه در بورس برای صنعت و حاکمیت هر دو موثر است، گفت: با عرضه در بورس درآمد به جیب دلالان نمی‌رود و به جیب تولیدکننده می‌رود. تمام مصرف‌کنندگان، عاملین فروش و شرکت‌هایی که مواد اولیه آنها سیمان است باید به بورس و سامانه جامع تجارت بیایند و شناخته شده باشند.

وی با بیان اینکه در بورس تمام زنجیره سیمان را می‌بینیم، تصریح کرد: تا دو هفته آینده تمام عرضه‌کنندگان باید در سامانه جامع تجارت بیایند وگرنه اجازه هیچ‌گونه عرضه‌ای در بورس را ندارند. وزیر صمت همچنین طرح ساخت چهار میلیون مسکن تا افق ۱۴۰۴ را فرصتی مناسب برای صنعت سیمان دانست و گفت: این طرح هم یک ضرورت است، هم امکان‌پذیر است و هم جهش تولید را به دنبال دارد.

منبع