آبان 1402
ش ی د س چ پ ج
 101112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
040506070809  
« مهر    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentبودجه ۱۴۰۰ کسری ۳۳۰ هزار میلیارد تومانی داردبودجه ۱۴۰۰ کسری ۳۳۰ هزار میلیارد تومانی داردبودجه ۱۴۰۰ کسری ۳۳۰ هزار میلیارد تومانی دارد

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    بودجه ۱۴۰۰ کسری ۳۳۰ هزار میلیارد تومانی دارد

    26 آذر 1399

    سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس:

    مهدی طغیانی با بیان اینکه بیشتر نظام های مالیاتی دنیا بر مجموع درآمد اشخاص مبتنی است، گفت: در لایحه بودجه ۱۴۰۰ شاهد ۳۳۰ هزار میلیارد تومان ما کسری عملیاتی هستیم.

     مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس مهمان برنامه سه شنبه شب پایش بود. این نماینده مجلس درباره حکمرانی بر ریال، لایحه بودجه ۱۴۰۰و اصلاح نظام مالیاتی به گفتگو پرداخت.

    طغیانی در رابطه با کارهای مجلس برای اصلاح نظام مالیاتی اظهار داشت: یک مجموعه از اصلاحات نظام مالیاتی در مجلس دنبال می‌شود که یکی از آن‌ها مالیات بر عایدی سرمایه بود از کمیسیون گذشته و در نوبت طرح در صحن مجلس قرار گرفته است. در بحث اصلاح نظام مالیاتی توافق ما با دولت و وزیر اقتصاد است که در مجلس موضوع را پیش ببریم اگرچه هنوز لایحه به مجلس نیامده است.

    سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با تفاوت رویکرد نظام مالیاتی کشور ما اظهار داشت: یکی از بحث‌های مهم معافیت‌ها و ساماندهی آن‌ها است و دیگری بحث مالیات بر مجموع درآمد است. نظام مالیاتی در دنیا برخلاف ما که مبتنی بر اشخاص حقوقی و مبتنی بر درآمد کارمندان، کارکنان و کارگران است؛ بیشتر بر مجموع درآمد اشخاص مبتنی است و درمجموع سهم مالیات بر درآمد بیشتر از مالیات بر اشخاص حقوقی است.

    این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با نظام مالیاتی مبتنی بر مجموع درآمد اشخاص حقیقی افزود: اگر شخص از یک محل درآمد داشته باشد، عملاً مالیاتی که می‌پردازد، مالیات کل بر درآمد شخص است. ولی اگر یک شخص از چند جا درآمد داشته باشد باید مالیات بر مجموع درآمدهای آن شخص اعمال شود و مالیات پلکانی متناسب با مجموع درامد اخذ شود.

    طغیانی در رابطه با زمان نهایی شدن اصلاح نظام مالیاتی گفت: یکی قدری از این معطلی مربوط به قانون است، برای اینکه باید قانون خوب تدوین شود و در صحن باید آن طور که باید و شاید پیشنهاد افراد و دستگاه‌های مختلف صاحب نظر بر روی آن دیده شود که سعی داریم این اتفاق حتماً بیافتد. این قانون هم اکنون در کمیته مالیاتی کمیسیون اقتصادی در حال بررسی است، باید قانون به موقع اجرا شود و تهمیدات لازم برای آن اتفاق بیافتد.

    وی با تاکید بر لزوم اجرای خوب قانون در عین تصویب قانون خوب، افزود: تفاقی که در قانون چک افتاد باید جلوگیری شود. قانون چک قانون خوبی بود اما در زمان اجرا به مشکل خورد. بنابراین قانون خوب نیازمند یک اجرای خوب است، قانون خوب اگر با اجرای خوب و به موقع همراه نباشد؛ متأسفانه قانون گذار به آن هدفی که داشته، نمی‌رسد. ما اکنون در بحث مالیات بر مجموع درآمد همه تلاشمان را به کار گرفتیم تا یک قانون خوب به تصویب برسد و این قانون را برای بسیاری از مشکلات کشور راه گشا میدانیم.

    طغیانی در رابطه با مشکلات کسری بودجه و تورم در انتظار آن اظهار داشت: مشکل تورم ما که بسیار آزاردهنده است یکی از ریشه‌های آن به کسری بودجه دولت مربوط می‌شود که دولت مجبور است با خلق پول آن را جبران کند. هر راهی که دولت به سراغ آن برود و برای جبران کسری بودجه پیش بینی کند آثار تورم‌زایی خود را خواهد داشت و اگر بخواهیم این اتفاق نیفتد باید زیر ساخت مالیاتی که منبع سالم و پایدار درآمدهای دولتی است را اصلاح کنیم در لایحه بودجه ۱۴۰۰ شاهد ۳۳۰ هزار میلیارد تومان ما کسری عملیاتی هستیم.

    سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان با گفت: یکی از اولویت‌های مجلس در این ماه‌های اخیر به ویژه در بازار ارز، بحث مالیات بر عایدی سرمایه بود و معتقدیم که نباید التهابات بازار ارز را نقطه‌ای کم کنیم بلکه باید عواملی که منجر می‌شود به التهابات ارزی را یک به یک مداوا کنیم. یکی از این عوامل، بحث رفت و آمدهای نقدینگی از بازارهای مختلف است که در طرح مالیات بر عایدی سرمایه که انشالله به قانون هم تبدیل می‌شود سعی کردیم به این موضوع توجه کنیم و چاره‌ای برای آن اندیشیدیم تا چهار بازاری که معمولاً در این التهابات اقتصادی به شدت قیمت‌های آن افزاینده می‌شود را مدیریت کنیم.

    منبع

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    7 آذر 1402

    ‌رابطه بورس و بودجه


    ادامه مطلب
    7 آذر 1402

    تورم کالاهای صادراتی اعلام شد


    ادامه مطلب
    7 آذر 1402

    اظهارنظر مالیاتی‌ها برای افزایش سقف معافیت مالیاتی حقوق و دستمزد


    ادامه مطلب
    7 آذر 1402

    روزنامه همشهری: دولت برای جبران کسری بودجه، مالیات‌ها را ۵۰ درصد بالا می‌برد


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    four × 2 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سـالانه (۱401)

      مجمع عمومی سـالانه (۱401)
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت رینگ سازی مشهد
        7 مرداد 1402
        جناب آقای مهندس سهیل یزدان بخش مدیر عامل و رییس هیات مدیره شرکت رینگ […]
      • شرکت پروفیل و لوله های لاستیکی
        7 مرداد 1402
        سرکار خانم نرجس خاتون یزدان بخش مدیرعامل شرکت پروفیل و لوله های […]
      • شرکت پویا گستر خراسان
        7 مرداد 1402
        جناب آقای مهندس سعید بخشعلی مدیر عامل شرکت پویا گستر خراسان   وب […]
      • شرکت داده کاو آتیه نگر آذر
        7 مرداد 1402
        جناب آقای مهدی طهماسب پور مدیرعامل شرکت داده کاو آتیه نگر آذر […]
      • شرکت معیار آزمون پارت
        7 مرداد 1402
        جناب آقای عبدالحسین دارابی عباسعلی مدیرعامل شرکت معیار آزمون پارت […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • تشکیل کمیته «اقتصاد دانش بنیان» در انجمن مدیران صنایع  

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015