انجمن مديران صنايع

 
خانه
 
 
به سایت انجمن خوش آمدید
فهرست اعضای هيات مديره
اعضاء تهران و شهرستانها
انجمن شهرستانها
قوانین و مقررات صنعتی
مقالات و تحقيقات
مجله کار آفرین
کتابخانه
دوره های مختلف آموزشی
عضويت در انجمن
رویدادها
سايتهاي مرتبط
تعرفه تبلیغات درسايت
قوانین و مقررات ایران
اطلاعیه های انجمن
گزارش كارشناسي
1
 

 
ورود كاربران
 
 
نام كاربري
رمز عبور


 

 
جستجو
 
   

 
همكاران
 
 
 

مجموعه مقررات فعلي صادرات و واردات

    آرشيو


تا ابلاغ مجموعه‌ي جديد تنفيذ شد .. بر اساس نامه‌ي اداره‌ي كل مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ايران به معاونت امور گمركي مجموعه مقررات فعلي صادرات و واردات تا ابلاغ مجموعه‌ي جدید تنفیذ شد. در اين نامه كه به امضاي سيدعباس حسيني مديركل مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ايران به گمرك ايران ارسال شده است آمده است: خواهشمند است دستور فرماييد به گمركات اجرايي اعلام نمايند در سال 1386 تا ابلاغ مصوبات و دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌هاي جديد (كماكان) بر اساس مجموعه مقررات فعلي صادرات و واردات عمل نمايند. لازم به يادآوري است آن گروه از بخشنامه‌ها كه داراي تاريخ اعتبار مي‌باشند از شمول مفاد اين نامه مستثني هستند.

در کمیسیون تلفیق مجلس به تصویب رسید

سیاست‌های صادرات و واردات در برنامه پنجم

1389/04/28 :تاريخ
بر اساس مصوبات روز گذشته، كميسيون تلفيق برنامه پنجم اخذ هرگونه ماليات و عوارض از صادرات كالاهاي غيرنفتي در طول برنامه پنجم ممنوع شد.



ممنوعيت صادرات با وجود رشد توليد سيمان

1387/09/17 :تاريخ
ايران به بزرگ‌ترين توليدكننده سيمان در منطقه خاورميانه تبديل مي‌شود

عضو هيات رييسه اتاق بازرگاني:

عوارض جايگزين افزايش تعرفه شود

1387/09/16 :تاريخ
عضو هيات رييسه اتاق بازرگاني افزايش تعرفه واردات کالا براي حمايت از توليد را تصميم نادرستي دانست و گفت: سازمان حمايت مي‌تواند به جاي افزايش تعرفه، از واردات عوارض دريافت کند.

معاون وزير بازرگاني تشريح كرد

دلايل عدم اجراي كامل بسته‌هاي حمايتي صادركنندگان

1387/09/16 :تاريخ
رييس سازمان توسعه تجارت دلايل عدم اجراي كامل بسته‌هاي حمايتي به ويژه بسته حمايتي IT را تشريح كرد.



تشكيل كارگروه هاي تخصصي ميان گمرك و حق العملكاران گمركي

1387/09/12 :تاريخ
خبرگزاري فارس: كارگروه‌هاي تخصصي ارزش، تعرفه و مقررات مربوط به واردات ميان گمرك و حق‌العملكاران گمركي تشكيل مي‌شود.

وزير بازرگاني:

معتقد به كاهش حجم صادرات نيستيم

1387/09/12 :تاريخ
وزير بازرگاني درباره تهيه بسته حمايتي براي صادرات و كاهش تاثيرات منفي بحران‌هاي مالي جهاني بر حجم تجارت كشور عنوان كرد: كارگروهي كه براي اين منظور تشكيل شده است در حال بررسي زواياي مختلف موضوع بحران‌هاي مالي است و طبق جمع‌‌بندي‌هاي انجام شده، همه بخش‌هاي دولتي بايد به سهم خود اقداماتي را در اين جهت انجام دهند.

با اصلاح مصوبه هيأت وزيران انجام مي‌‏شود؛

پرداخت جوايز و مشوق‌‏هاى صادراتى به صورت نقدى

1387/09/10 :تاريخ
هيأت وزيران به منظور كمك به صادركنندگان نمونه كشور با اصلاح يك مصوبه، اجازه داد تا جوايز و مشوق‌‏هاى صادراتى به جاى سهام، به صورت نقدى پرداخت شود.

برنامه‌هاي‌٥ گانه گمرك


1387/09/05 :تاريخ
مديركل آمار و اطلاعات گمرك ايجاد پنجره واحد، اصلاح قانون امور گمركي، گمركات اختصاصي، آمايش گمرك و اصلاح امور اداري را از جمله برنامه‌هاي اصلي گمرك برشمرد.

غضنفري در همايش ملي تجارت الكترونيك خبر داد:

اجراي كامل سيستم ثبتارش از 15 آذر و حذف كامل ثبت سفارش كاغذي

1387/09/05 :تاريخ
معاون وزير بازرگاني در دومين روز از همايش ملي تجارت الكترونيك به تشريح نقش و جايگاه طرح پنجره واحد، راهبردها و برنامه‌هاي مربوط به آن پرداخت.

وزير صنايع خبر داد:

برقراري تعرفه‌ براي واردات محصولات چيني در حال بررسي است

1387/09/05 :تاريخ
وزير صنايع و معادن در پاسخ به خبرنگار ايسنا گفت: برقراري تعرفه‌ براي واردات محصولات چيني درجه ‌٢ و ‌٣ به كشور در جهت حمايت از توليد كنندگان داخلي در حال بررسي است.

 
جشنواره فناوري اطلاعات و صنعت
 
   

 
كنفرانس بازاريابي اثربخش
 
   

 
گزارش
 
 
مجمع عمومي سالانه خرداد 89
 

 
نرخ ارز
 
 
 

 
نرخ طلا و سكه
 
 
 

 
آب و هوا
 
 
 

 
بازديد كنندگان
 
   

 
نظر سنجي
 
 
 




كليه حقوق مادي ومعنوي اين سايت متعلق به انجمن مديران صنايع مي باشد
 آدرس : تهران_خيابان مطهري_ روبروي حيابان ميرعماد _ پلاك 264
تلفن 88304070 پست الكترونيك  info@amsiran.com