شهریور 1402
ش ی د س چ پ ج
 10
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
0809  
« مرداد    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentاصلاحیه نظام صنفی آماده شد/ رایزنان بازرگانی قوی نداریماصلاحیه نظام صنفی آماده شد/ رایزنان بازرگانی قوی نداریماصلاحیه نظام صنفی آماده شد/ رایزنان بازرگانی قوی نداریم

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    اصلاحیه نظام صنفی آماده شد/ رایزنان بازرگانی قوی نداریم

    1 آذر 1395

    اصلاحیه نظام صنفی آماده شد/ رایزنان بازرگانی قوی نداریم

    تاریخ چاپ : دوشنبه / ۱ آذر ۱۳۹۵

    فاضلی / اصناف

    .


    رییس اتاق اصناف ایران از نهایی شدن اصلاحیه قانون نظام صنفی و پیشنهاد آن به دولت یا مجلس خبر داد و اعلام کرد که برای ورود به بازار غذا و دیگر صنایع حلال در کشورهای اروپایی، رایزنان بازرگانی قوی نداریم.

    علی فاضلی اظهار کرد: اگر قرار است به سمت اقتصاد مقاومتی و توسعه صادرات غیر نفتی پیش برویم باید قوانین مورد نیاز آن را نیز وضع کنیم که اصلاح قانون نظام صنفی مراحل نهایی خود را طی می کند که شاید به صورت لایحه به دولت یا به صورت طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شود. برای تصویب و ابلاغ آن نیز در حال رایزنی با کمیسیون اقتصادی هستیم تا به جمع بندی برسیم، چرا که اصلاح این قانون با مشارکت همه متخصصان و مسئولان دست اندرکار حوزه های مختلف تدوین شده و امیدواریم بتواند همه نواقص و خلأهای قانونی دهه های گذشته را برطرف کند.

    وی همچنین درباره سفر اخیر خود به کرواسی برای شرکت در کنفرانس و نمایشگاه غذای حلال و دستاوردهای آن اظهار کرد: سفر به کرواسی اولین سفر رسمی و اقتصادی در شکل سرپرستی یک هیات از سوی اتاق اصناف صورت گرفت. این سفر با ترکیب دینی خوبی متشکل از مرکز اسلامی کرواسی همراه بود و برای افتتاح نمایشگاه غذای حلال رئیس جمهور کرواسی حضور پیدا کرد، این در حالی است که جمعیت مسلمان این کشور کمتر از دو درصد است و نشان می دهد که این کشور و مقامات آن چه استقبال خوبی از هیات ایرانی و مسئله غذا و صنایع حلال کرده اند.

    رییس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه ایران در زمینه غذا و دیگر صنایع حلال پتانسیل بی نظیری دارد و شاید تنها کشوری باشد که همه تولیدات و ورداتش حلال است، افزود: ایران از منظر بنگاه های کوچک و متوسط وارد مجموعه شدیم و به این نتیجه رسیدیم که می توان از طریق اروپای شرقی وارد دیگر کشورهای اروپایی شد و بسیاری از شرکت هایی که در این کنفرانس و نمایشگاه آن حضور پیدا کرده بودند بازار ایران و پتانسیل های آن را نمی شناختند و این جای تاسف دارد و با این شرایط در حوزه های مختلفی مانند صنایع غذایی، چرم  و… مزیت های نسبی ویژه ای برخوردار است اما مشکل اینجاست که حوزه بازرگانی خارجی به درستی عمل نمی کند و رایزنان بازرگانی خوبی در کشورهای خارجی نداریم که بازار ایران و مزیت های آن را به مشتریان خارجی معرفی کنند.

    فاضلی با بیان اینکه که کشورهای اسلامی در مباحث حلال یک کنفرانس بین المللی را در یک کشور اروپایی برگزار کرده اند که از نکات بسیار مهمی برخوردار است، گفت:  مهمتر اینکه بسیاری از کشورهای غیر اسلامی به مباحث حلال و به ویژه غذای حلال روی خوش نشان داده اند و استقبال بسیار مناسبی از این موضوع کرده اند و امروز مصرف غذای حلال گوی سبقت را از دیگر انواع غذا در جهان گرفته است.

    وی تصریح کرد: در زمینه علمی و بازاریابی به خوبی عمل نشده و در زمینه حضور در بازارهای جهانی برای بازار یابی باید به زبان خارجی مسلط باشیم که نیستیم؛ بنابراین در چنین شرایطی باید از دیگر پتانسیل های موجود استفاده کرد و به عنوان مثال اتاق بازرگانی باید بیشتر و قوی تر از امروز در این زمینه قدم برداشته شود اما اتاق بازرگانی در حوزه بازرگانی خارجی ضعیف عمل کرده است و از آنجا که یک اتحاد و اتفاق درستی وجود نداشته و در نظام برنامه ریزی کشور بخش خصوصی و در واقع اقتصاد غیر دولتی دیده نشده است و حتی در برنامه ششم توسعه که درباره آن بارها فریاد کرده ام در ۲۶ ماده نهایی شده از برنامه ششم بخش اقتصاد غیر دولتی دیده نشده است و تنها ۹ ماده باقی مانده است.


    منبع: خبرگزاری ایسنا

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    5 مهر 1402

    قطع اميد از برنامه هفتم


    ادامه مطلب
    5 مهر 1402

    دومین روز بررسی لایحه برنامه هفتم


    ادامه مطلب
    4 مهر 1402

    ریل‌گذاری برای توسعه ایران


    ادامه مطلب
    4 مهر 1402

    امارات، شریک سودآور تجاری ایران


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    nineteen − fourteen =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سـالانه (۱401)

      مجمع عمومی سـالانه (۱401)
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت رینگ سازی مشهد
        7 مرداد 1402
        جناب آقای مهندس سهیل یزدان بخش مدیر عامل و رییس هیات مدیره شرکت رینگ […]
      • شرکت پروفیل و لوله های لاستیکی
        7 مرداد 1402
        سرکار خانم نرجس خاتون یزدان بخش مدیرعامل شرکت پروفیل و لوله های […]
      • شرکت پویا گستر خراسان
        7 مرداد 1402
        جناب آقای مهندس سعید بخشعلی مدیر عامل شرکت پویا گستر خراسان   وب […]
      • شرکت داده کاو آتیه نگر آذر
        7 مرداد 1402
        جناب آقای مهدی طهماسب پور مدیرعامل شرکت داده کاو آتیه نگر آذر […]
      • شرکت معیار آزمون پارت
        7 مرداد 1402
        جناب آقای عبدالحسین دارابی عباسعلی مدیرعامل شرکت معیار آزمون پارت […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • بانک مرکزی موظف به تعیین سیاست‌های ارزی در واردات و صادرات شد

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015