برگزاری هفتمین مراسم امین الضرب
هفتمین مراسم امینالضرب روز دوشنبه 26 دی ماه 1401 ویژه 139 سالگی تاسیس اتاق تهران، در تالار وحدت تهران برگزار شد.
این مراسم از ساعت 9:30 صبح با حضور نمایندگان بخش خصوصی از اتاق تهران و ایران، تشکلهای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی برپا گردید و از چهره های فعال صنعتی با اعطای تندیس و لوح و نشان امینالضرب تقدیر به ع
در این مراسم به پاسداشت یک عمر حضور در عرصه کارآفرینی به آقایان مهندس سیدحسین سلیمی عضو با سابقه انجمن و خزانه دار انجمن و مهندس احمد صادقیان از اعضای ارزشمند انجمن نشان و لوح امین الضرب اعطا گردید و همچنین از خاندان شکروی (صنایع غذایی شکلی) عضو گرانقدر انجمن نیز با اهدای لوح و نشان امین الضرب تقدیر گردید.
آقای مهندس سیدحسین سلیمی عضو با سابقه انجمن مدیران صنایع و خزانه دار انجمن که به عنوان پیشکسوت حوزه تولید گچ شناخته میشود و از بنیانگذاران بانک کارآفرین و خاورمیانه نیز هست موفق به دریافت لوح و نشان امین الضرب گردید. او در سخنانی به نحوه ورود خود به صنعت ایران اشاره کرد و گفت: در سال 1342 که در نیویورک مشغول تحصیل بودم، دولت وقت ایران بلیتی ارزانقیمت برای دانشجویان ایرانی تهیه کرده و تور بازدید از صنایع ایران را ظرف یک ماه و نیم برگزار کرد. مشاهده صنایع در آن مقطع، من را به بازگشت به کشور و فعالیت در این بخش مجاب کرد. برای همین در سال 1347، به ایران آمدم و در سال 1350 اولین واحد صنعتی تولید گچ در کشور را راهاندازی کردم. سلیمی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: بدون سرمایهگذاری رشد اقتصادی ممکن نخواهد بود. نکته مهمتر آنکه، هیچ کشوری بدون جذب سرمایهگذاری خارجی نتوانسته به رشد و توسعه دست پیدا کند. اهمیت جذب سرمایهگذاری خارجی در استفاده از ماشینآلات جدید، تکنولوژی و دانش مدیریت روز است.
آقای مهندس احمد صادقیان، بنیانگذار شرکت فرش ستاره کویر و از عضو سابق هیات مدیره انجمن مدیران صنایع در سخنانی کسب این عنوان را به دلیل انتخاب از سوی بخش خصوصی و اتاق بازرگانی متمایز از کلیه نشانها و عناوین دریافتی این واحد تولیدی طی ادوار گذشته دانست. احمد صادقیان علاوه بر فعالیت در حوزه فرش، همچنین بنیانگذار کارخانجات تولیدی زیادی در صنایع مختلف کشور از جمله صنعت غذا بوده است. احمد صادقیان همچنین به همکاری بخش تحقیق و توسعه گروه تولیدی فرش ستاره کویر با بخش تحقیق و توسعه یک شرکت بلژیکی اشاره کرد و یادآور شد که این همکاری منتج به جهش در تکنولوژی ساخت ماشینآلات تولید فرش ماشینی در ایران شد و به دنبال آن محصولات باکیفیت روانه خانه شهروندان ایرانی و صادرات به دیگر کشورها شد.
عضو جوان انجمن مدیران صنایع آقای مرتضی هداوندی، بنیانگذار شرکت دانشبنیان رازین پلمیر راه ابریشم نیز پس از دریافت لوح و نشان امینالضرب، در سخنانی به شرایط این روزهای اقتصادی و اجتماعی ایران و بسط ناامیدیها اشاره کرد و این رویه را سزاوار کشور ایران و مردم آن ندانست و با بیان اینکه نرخ بالای خروج سرمایه و مهاجرت و نرخ نزدیک به صفر سرمایهگذاری، نوید روزهای سخت را آینده را میدهد، با صدایی بغضآلود گفت: ما صنعتگران و کارآفرینان باید بمانیم و آنچه که در ایران به همت گذشتگان ساخته شده است و آنچه که باید نسل امروز بسازد و تولید کند را برای ایران و آیندگان نگهداریم.
برگزیده دیگر دوره هفتم مراسم امینالضرب، خاندان شکروی، بنیانگذاران محصولات غذایی شکلّی و از اعضای قدیمی انجمن بودند. رضا شکروی مدیرعامل این شرکت و فرزند حاجمحسن شکروی، که از مدیران نسل دوم شکلّی محسوب میشود، در این مراسم، به نقش و اهمیت جشنواره کارآفرینی امینالضرب در فرهنگسازی و تعالی مقام و جایگاه تولیدکنندگان و کارآفرینان برای نسلهای آینده، اشاره کرد. او رویکرد انساندوستانه محسن شکروی، بنیانگذار شرکت شکلی، به مقوله تولید و تجارت را مورد گوشزد قرار داد و یادآور شد که ایشان حتی اجازه تضعیف شدن رقبای خود در بازار را نمیداد و طی دورهای، با کمک به تامین مواد اولیه شرکت رقیب، از خروج محصولات رقیب از بازار جلوگیری کرد.