تاریخ خبر: 19/04/1395
محمدرضا نعمت زاده به همراه «حسین اسفهبدی» معاون وزیر و رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی، ضمن بازدید از برخی غرفه های نمایشگاه، پیرامون روند تولید واحدهای ایرانی با مسئولان غرفه ها گفت وگو کردند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه این نمایشگاه به خبرنگاران گفت: جمهوری اسلامی در صنعت پله برقی اکنون دو سوم ظرفیت خود را در داخل تامین می کند؛ در واقع 70 درصد به خودکفایی رسیده و سالانه نیاز کشور بیش از چهار هزار دستگاه پله برقی است.
وی ابراز امیدواری کرد که پیمانکاران بخش ساختمان و مسکن با رویکرد به تولیدات داخلی، از تولیدکنندگان کشورمان در این بخش حمایت لازم را به عمل آورند.
به گفته نعمت زاده، امروز همه قطعات تولیدی آسانسور در کشور دارای استاندارد است و نظارت لازم انجام می شود و تولیدکنندگان اطمینان داده اند که در این بخش جای نگرانی وجود ندارد.
وزیر صنعت، معدن وتجارت نسبت به تولیدات ارایه شده در این نمایشگاه ابراز خشنودی کرد و افزود: امروز سازندگان ایرانی قادرند اجزا و قطعات مورد استفاده در آسانسور از جمله موتور، گیربکس و درب های اتوماتیک را تولید کنند.
وی با تاکید بر اینکه تفکر صادرات و تولید صادرات محور به عنوان یک اصل توسط سازندگان ایرانی باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: لازم است به فکر توسعه بازار برای تولیدات بود.
نعمت زاده با بیان اینکه صنعت آسانسور ایران از توانمندی لازم برای حضور در بازار های بین المللی برخوردار است و باید به سمت بازارهای خارجی رفت، ادامه داد: صنعتگران ایرانی قادرند با تولیدکنندگان خارجی در بازارها به رقابت بپردازند.
** تولید مشترک با شرکت های خارجی، ضامن حضور در بازارهای صادراتی
وی، تولید نزدیک به 80 درصد قطعات آسانسور در ایران را موجب خرسندی دانست و گفت: برنامه ریزی برای تولید مشترک با شرکت های خارجی می تواند در دستور کار قرار گیرد؛ در واقع این برنامه ضامن راهیابی به بازارهای صادراتی است.
پنجمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، صنایع و تجهیزات وابسته، امکان مشارکت 139 شرکت داخلی و 43 شرکت خارجی را فراهم کرده است.
در این نمایشگاه به مساحت 20 هزار متر مربع، شرکت های خارجی از کشورهای آلمان، تایوان، ترکیه و چین نیز حضور دارند.
در این نمایشگاه که تا سه شنبه 22 تیرماه دایر است، امکان نمایش آخرین تولیدات و نوآوری های مرتبط با تولید انواع آسانسور، درب و کابین، بالابر، پله برقی، تابلو فرمان و انواع موتورهای آسانسور فراهم شده است.
دوستداران و متخصصان این صنعت می توانند از ساعت 10 صبح تا 18 بعدازظهر از این نمایشگاه بازدید کنند.
به گزارش ایرنا، چهارمین نمایشگاه صنعت آسانسور و پله برقی اردیبهشت ماه پارسال در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا شده بود.
یکی از ویژگی های صنعت آسانسور و پله برقی، به جز رقابت با صنعت خودرو، پیوند تنگاتنگ آن با صنعت ساختمان است؛ مهمترین موضوعی که در طراحی برج ها و آسمانخراش ها، فرودگاه ها و اماکن عمومی و خصوصی بلندمرتبه ذهن مهندسان و معماران را بخود مشغول می کند، آسانسور، پله برقی و پیاده روی متحرک است.
پارسال شرایط تحریم، مانع از مشارکت فعال شرکت های خارجی در این نمایشگاه شده بود، اما امسال با رویکردی متقاوت بیش از 40 شرکت خارجی در تهران در این نمایشگاه حاضر شده اند.