اسفند 1402
ش ی د س چ پ ج
 101112
13141516171819
20212223242526
27282901020304
050607080910  
« بهمن    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentلوگومکاتبات اتاق برای حل مشکلات مرزی و کارت‌های بازرگانیمکاتبات اتاق برای حل مشکلات مرزی و کارت‌های بازرگانی

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    مکاتبات اتاق برای حل مشکلات مرزی و کارت‌های بازرگانی

    27 مرداد 1399

    رییس اتاق ایران خبر داد:

    «مشکلات ارزی و ناهماهنگی‌های موجود در گمرکات مرزی» مهم‌ترین محورهای نشست مجازی هیات رییسه اتاق ایران با اعضای هیات نمایندگان اتاق‌های استانی بود. رییس اتاق ایران در نشست آنلاین با اعضای هیات نمایندگان اتاق بیرجند از توافق‌های صورت گرفته در شورای عالی صادرات برای نظم بخشیدن به فعالیت‌های مرزی بین دستگاه‌های مستقر در مرزهای کشور و ارسال نامه به وزارت صمت مبنی بر تشریح مشکلات و بیان پیشنهادهای اجرایی برای رفع مشکلات موجود در سامانه تجارت که وظیفه صدور و تمدید کارت‌های بازرگانی را به عهده دارد، خبر داد.

    این فعال اقتصادی واقعی نبودن قیمت پایه صادراتی را نیز یکی از دلایل اصلی بروز بدهکاری غیرواقعی صادرکنندگان دانست و تصریح کرد: اگر قیمت پایه صادراتی کالاها را اصلاح کنیم، مشکل بخش زیادی از بدهکاران ارزی که امروز به دلیل عدم رفع تعهد ارزی قادر به ادامه فعالیت نیستند، برطرف می‌شود.

    عدم پاسخگویی به موقع سامانه تجارت و فراهم نبودن زیرساخت‌های اجرایی آن، کمبود مواد اولیه در صنایع مختلف به ویژه صنعت مرغداری و در نتیجه کاهش حجم تولید و برخی مسائل مرزی از جمله موضوعاتی بود که در این نشست عنوان شد. در این نشست همچنین گزارشی از روند فعالیت مرز ماهیرود بین استان خراسان جنوبی و استان فراه افغانستان ارایه شد. بر اساس گزارش ارایه شده، صادرات استان در ۴ ماهه سال جاری برابر با ۱۵۰ میلیون دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳۷ درصد رشد داشته است. در ۴ ماهه اول سال ۹۸ حجم صادرات استان به افغانستان درحدود ۶۴ میلیون دلار بوده است. کل صادراتی که سال گذشته از طریق گمرکات این استان به کشور افغانستان انجام شده برابر با ۴۸۶ میلیون دلار است که معادل ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن می‌شود.

    به تازگی مرز ماهیرود از نظر ترانزیت نیز نقش پررنگ‌تری پیدا کرده و تعداد قابل توجهی کامیون روزانه از بندرعباس و چابهار از طریق این مرز به کشور افغانستان وارد می‌شوند. غلامحسین جمیلی، عضو هیات رییسه اتاق ایران بین دغدغه‌ها و مشکلات موجود در استان‌ها و پیگیری آنها توسط اتاق ایران را هدف اصلی برگزاری این نشست عنوان کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم پس از کسب اطلاعات و آشنایی با مشکلات موجود الگویی برای مقابله آنها طراحی کنیم. حمایت از اتاق‌های استانی از جمله وظایف اتاق ایران است که باید به بهترین صورت انجام شود. وی همچنین اولویت‌بندی مشکلات و حل آنها را مورد تأکید قرار داد و گفت: در این برهه حساس که صادرات نقش کلیدی دارد، یکی از اولویت‌های اتاق ایران حمایت از اتاق‌های استانی مرزی است. باید تمام تلاش خود را ارتقای صادرات به ویژه صادرات به کشورهای همسایه معطوف کنیم. بدون شک هر کشوری به یک الگو و چارچوب ویژه‌ای نیاز دارد. برای طراحی این مدل‌ها نیازمند ایده‌های نو از سوی روسای اتاق‌ها هستیم. محمدرضا رمضانی، دبیرکل اتاق ایران از اقدامات شایسته اتاق بیرجند پس از شیوع بیماری کرونا قدردانی کرد و در ادامه به مسائل ارزی و پیگیری‌هایی که توسط هیات رییسه اتاق ایران صورت گرفته اشاره کرد.

    او در مورد آماده نبودن زیرساخت‌های سامانه تجارت و بروز برخی اختلال‌ها در آن نیز گفت: این مشکلات را شناسایی کردیم و طی نامه‌ای همراه با پیشنهادهای اجرایی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال کردیم، امیدواریم این مسائل مورد رسیدگی قرار گیرند. غلامحسین شافعی، رییس اتاق ایران در ابتدای سخنان خود وجه تمایز بین استان خراسان جنوبی با سایر استان‌هایی که جزو استان‌های توسعه یافته طبقه‌بندی نمی‌شوند را در فرهنگ غنی این استان دانست و خاطرنشان کرد: استان خراسان جنوبی با تکیه بر همین ویژگی شاخص می‌تواند در مسر توسعه قرار گیرد، چراکه ظرفیت‌های بالایی در اختیار دارد. این استان در مورد کرونا نیز وضعیت بهتری نسبت به استان‌های اطراف خود دارد. وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مرزی و توانمندی‌های این استان در تبدیل شدن به یکی از مسیرهای اصلی ترانزیت اشاره و تأکید کرد: در نشستی که با رییس‌جمهور ایران و افغانستان داشتیم، آقای احتشام پیشنهاد رسمی شدن مرز یزدان را مطرح کرد که از سوی رییس‌جمهور افغانستان مورد استقبال قرار گرفت. اما تا به امروز در این رابطه اقدام عملی صورت نگرفته است. رییس پارلمان بخش خصوصی کشور از برگزاری جلسات کمیسیون امنیت ملی مجلس با موضوع افغانستان و حل مشکلاتی که در ارتباط با این کشور وجود دارد خبر داد و افزود: ناهماهنگی در مرزها و پلشتی حاکم بر آنها موضوع دیگری است که به جد از سوی اتاق ایران مورد توجه قرار گرفته و پیگیری می‌شود. به تازگی در نشست شورای عالی صادرات این مساله را مطرح کردیم و خواستار برقراری نظم در گمرکات مرزی شدیم که خوشبختانه مورد استقبال قرار گرفت. امیدوارم این مساله نیز فراموش نشود.

    او درباره تصمیمات ارزی دولت و ناکارآمدی این تصمیمات نیز گفت: سیاست‌های غیرکارشناسی نه تنها فایده‌ای ندارد بلکه آسیب‌زا هم هستند؛ مانند آنچه در سیاست‌های ارزی کشور می‌بینیم. بدون شک با نگاهی واقع‌بینانه می‌توانستیم از صادرکنندگان حرفه‌ای حمایت کرده و در همین دوران تحریم نیز سطح صادرات غیرنفتی را ارتقا دهیم.

    منبع

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    9 فروردین 1402

    فراهم سازی زیرساخت‌ها لازمه تجارت با آفریقا/ کالاهای ایرانی قدرت رقابت در بازار آفریقایی را دارد


    ادامه مطلب
    9 فروردین 1402

    اقدامات وزارت اقتصاد برای مقابله با تورم؛ از کنترل نقدینگی تا اصلاح نظام بانکی


    ادامه مطلب
    9 فروردین 1402

    تورم ۶۵.۳ درصدی بهمن ۱۳۹۹ بالاترین تورم نقطه به نقطه پس از انقلاب


    ادامه مطلب
    9 فروردین 1402

    تجارت در عصر از هم‏‏‏‌گسیختگی


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    15 − 1 =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سـالانه (۱401)

      مجمع عمومی سـالانه (۱401)
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت صنعتی و تولیدی جهانرو
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای محمود کریمی گران سایه، مدیرعامل شرکت صنعتی و تولیدی جهانرو […]
      • شرکت کاشی امین میبد
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس ابوالفضل خالقیه، مدیرعامل شرکت کاشی امین میبد وب سایت […]
      • شرکت تن رزاق تجارت
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس علی مددی مدیرعامل شرکت تن رزاق تجارت وب سایت شرکت : […]
      • شرکت مهندسی پایش خودرو سومر
        20 اردیبهشت 1401
        جناب آقای مهندس امین پور رستمی مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت مهندسی […]
      • شرکت تولیدی و بازرگانی صنعت رایان پارس
        30 آبان 1400
        جناب آقای مهندس مهدی موحد جگر کندی ، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • فراهم سازی زیرساخت‌ها لازمه تجارت با آفریقا/ کالاهای ایرانی قدرت رقابت در بازار آفریقایی را دارد

        آب و هوا

        تهران
        9 فروردین 1402
         

        بیشتر آفتابی
        21°C
        رطوبت: 21%
        طلوع خورشید: 6:26 am
        غروب خورشید: 6:53 pm
        پیش بینی 10 فروردین 1402
        روز
         
        آفتابی
        24°C
         
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015