آذر 1402
ش ی د س چ پ ج
 10
11121314151617
18192021222324
25262728293001
02030405060708
09  
« آبان    

عضویت در خبرنامه

به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






    logo transparentرشد شارژ مالی بنگاه‌هارشد شارژ مالی بنگاه‌هارشد شارژ مالی بنگاه‌ها

    • خانه
    • اخبار
      • اخبار انجمن
      • اخبار صنایع
      • اخبار اقتصادی
      • اخبار مالی و مالیاتی
      • اخبار بازرگانی
      • اخبار تشکلها
      • اخبار نمایشگاه ها
      • گردهمایی و همایشها
      • سایر اخبار
    • انتشارات
      • مجله کارآفرین
      • گزیده مطالب کارآفرین
      • خبرنامه صنعت و مطبوعات
      • معرفی کتاب
      • کتابخانه انجمن
      • تعرفه آگهی در رسانه های انجمن
    • پژوهش ها
      • فهرست گزارشها
      • گزارش های کارشناسی
      • اظهار نظرها
      • پروژه های مطالعاتی
    • مکاتبات
    • قوانین
      • قوانین
      • مقررات
      • طرح ها و لوایح
      • سامانه ملی قوانین و مقررات (dotic.ir)
    • درباره ما
      • آشنایی با انجمن مدیران صنایع
      • اعضا هیئت مدیره
      • فرم عضویت
      • اعضای انجمن
      • شعب انجمن
      • آشنایی با اعضای جدید
      • درباره ما
      • لینک های مفید
    • تماس با ما
    عضویت
    ✕

    رشد شارژ مالی بنگاه‌ها

    3 شهریور 1398

    آمارهای وزارت صمت تا پایان تیرماه ۹۸ نشان می‌دهد

    جزییات پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی کوچک، متوسط و طرح‌های نیمه در چهار ماه منتهی به تیر سال ۹۸ نشان از رشد ۶۰ درصدی تامین مالی این بنگاه‌ها دارد. آمارهای ارایه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به جزییات پرداخت تسهیلات بنگاه‌های تولیدی کوچک و متوسط پرداخته که نشان‌دهنده رشد و توجه ویژه به این بنگاه‌ها در راستای اقتصاد مقاومتی است. اما آخرین روند درخواست تسهیلات از سوی این بنگاه‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۱۵ هزار متقاضی برای دریافت تسهیلات در چهار ماه نخست امسال وجود داشته است. داده‌های منتشر شده نشان می‌دهد که در مجموع ۳۷ هزار و ۸۴۱ فقره تسهیلات به مبلغ ۲۶۰۷۲۰٫۴ میلیارد ریال تا پایان تیر ماه سال ۹۸ به بنگاه‌های تولیدی کوچک، متوسط و طرح‌های نیمه پرداخت شده است. بر اساس این اطلاعات، ببشترین تسهیلات در این مدت از آن استان‌های «تهران، البرز، گلستان، مرکزی و زنجان» بوده است.

    پیش‌رو‌های ثبت درخواست تسهیلات

    گزارش وضعیت ثبت نام برای دریافت تسهیلات رونق تولید بیانگر آن است که از ۱۵ هزار و ۸۴۱ درخواست ثبت شده برای دریافت تسهیلات، استان‌های «سمنان، قم، مازندران، اصفهان و گیلان» بیشترین درخواست را برای دریافت وام رونق تولید ثبت کرده‌اند.

    براساس آمار مذکور درخواست ثبت شده برای استان سمنان در دوره زمانی مورد بررسی برابر با ۲ هزار و ۲۳۱ درخواست بوده و تعداد یک هزار و ۱۸۱ درخواست با مبلغ ۱۹۹۱۵٫۱ میلیارد ریال به بانک معرفی شده، تعداد ۸۰۶ درخواست به مبلغ ۸۷۶۳٫۶ میلیارد ریال در فرآیند رونق قرار دارد و همچنین ۲۰۱ درخواست به مبلغ ۱۳۰۳٫۱ میلیارد ریال مستقیما به بانک معرفی شده‌اند. اما از این میان ۹۱ درخواست به مبلغ ۸۳۰٫۹ میلیارد ریال از سال ۹۷ به امسال منتقل شده است. با توجه به آمار اعلام شده از مجموع درخواست‌های ثبت شده برای این استان در مجموع یک هزار و ۹۸ متقاضی موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند که رقمی معادل ۱۰۸۹۷٫۶ میلیارد ریال را شامل شده است.

    از سوی دیگر، درخواست‌های ثبت شده برای استان قم نیز برابر با یک هزار و ۳۰۷ فقره بوده و تعداد ۷۱۱ درخواست با مبلغ ۶۳۴۹٫۲ میلیارد ریال به بانک معرفی شده، تعداد ۵۲۷ درخواست به مبلغ ۴۳۳۸٫۹ میلیارد ریال در فرآیند رونق قرار دارد و همچنین ۸۵۵ درخواست به مبلغ ۶۹۹۸٫۱ میلیارد ریال مستقیما به بانک معرفی شده‌اند. اما از این میان ۶۹ درخواست به مبلغ ۵۲۳٫۱ میلیارد ریال از سال ۹۷ به امسال منتقل شده است. با توجه به آمار اعلام شده از مجموع درخواست‌های ثبت شده برای این استان در مجموع یک هزار و ۴۵۱ متقاضی موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند که رقمی معادل ۱۱۸۶۱٫۱ میلیارد ریال را شامل شده است.

    همچنین درخواست‌های ثبت شده برای استان مازندران برابر با یک هزار و ۲۱۸ فقره بوده که رتبه سوم درخواست را به خود اختصاص داده است. تعداد ۶۹۲ درخواست با مبلغ ۱۱۳۳۳ میلیارد ریال به بانک معرفی شده، تعداد ۱۵۴ درخواست به مبلغ ۲۸۴۷٫۷ میلیارد ریال در فرآیند رونق قرار دارد و همچنین یک هزار و ۷۵۷ درخواست به مبلغ ۴۲۱۷٫۲ میلیارد ریال مستقیما به بانک معرفی شده‌اند. اما از این میان ۱۱۴ درخواست به مبلغ ۴۶۰٫۴ میلیارد ریال از سال ۹۷ به امسال منتقل شده است. با توجه به آمار اعلام شده از مجموع درخواست‌های ثبت شده برای این استان در مجموع ۲ هزار و ۲۵ متقاضی موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند که رقمی معادل ۷۵۲۵٫۲ میلیارد ریال را شامل شده است.

    درخواست‌های ثبت شده برای استان اصفهان برابر با یک هزار و ۱۱۵ فقره بوده که از این تعداد ۸۰۴ درخواست با مبلغ ۱۴۹۲۷ میلیارد ریال به بانک معرفی شده، تعداد ۱۵۷ درخواست به مبلغ ۱۸۸۱٫۳ میلیارد ریال در فرآیند رونق قرار دارد و همچنین یک هزار و ۵۹۹ درخواست به مبلغ ۹۶۵۸٫۱ میلیارد ریال مستقیما به بانک معرفی شده‌اند. اما از این میان ۷۰ درخواست به مبلغ ۵۶۴٫۸ میلیارد ریال از سال ۹۷ به امسال منتقل شده است. با توجه به آمار اعلام شده از مجموع درخواست‌های ثبت شده برای این استان در مجموع یک هزار و ۸۲۶ متقاضی موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند که رقمی معادل ۱۲۱۰۴٫۳ میلیارد ریال را شامل شده است.

    از سوی دیگر، درخواست‌های ثبت شده برای استان گیلان نیز برابر با یک هزار و ۵۲ فقره بوده و تعداد ۵۶۳ درخواست با مبلغ ۶۹۱۵٫۲ میلیارد ریال به بانک معرفی شده، تعداد ۸۴ درخواست به مبلغ ۹۳۵٫۵ میلیارد ریال در فرآیند رونق قرار دارد و همچنین ۸۷۶ درخواست به مبلغ ۳۷۸۴٫۷ میلیارد ریال مستقیما به بانک معرفی شده‌اند. اما از این میان ۱۶۶ درخواست به مبلغ ۵۰۴٫۳ میلیارد ریال از سال ۹۷ به امسال منتقل شده است. با توجه به آمار اعلام شده از مجموع درخواست‌های ثبت شده برای این استان در مجموع یک هزار و ۱۲۶ متقاضی موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند که رقمی معادل ۵۲۲۴٫۴ میلیارد ریال را شامل شده است.

    پیشتازان دریافت تسهیلات

    اما در دوره زمانی مورد بررسی، استان‌های «تهران، البرز، گلستان، مرکزی و زنجان» بیشترین تسهیلات دریافتی را به خود اختصاص داده اند؛ بطوری که از مجموع ۲۶۰۷۲۰٫۴ میلیارد ریال تسهیلات پرداختی برای تامین مالی بنگاه‌های تولیدی کوچک، متوسط و طرح‌های نیمه‌تمام، استان تهران با مجموع ۲ هزار و ۷۰۵ فقره تسهیلات، ۳۷۴۵۴٫۳ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده است. تسهیلات پرداختی به استان البرز با ۶۸۶ فقره تسهیلات معادل ۲۲۹۴۴٫۱ میلیارد ریال بوده است. استان گلستان نیز که در این مدت با مجموع ۲ هزار و ۴۴۲ فقره تسهیلات، ۱۶۰۳۰٫۹ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است. اما استان مرکزی نیز در این دوره ۲ هزار و ۱۴۴ فقره تسهیلات دریافت کرده که در دوره زمانی مورد بررسی ۱۵۴۴۴٫۶ میلیارد ریال تسهیلات به این استان پرداخت شده است، اما براساس آمار اعلام شده تسهیلات پرداخت شده به استان زنجان نیز برابر با ۲ هزار و ۳۲۷ فقره بوده که در دوره زمانی مورد بررسی ۱۳۴۴۸٫۵ میلیارد ریال تسهیلات به این استان اختصاص یافته است.

    پیش‌روهای فرآیند رونق

    بررسی آمار اعلام شده درخصوص استان‌های پیشتاز برای دریافت تسهیلات فرآیند رونق بیانگر آن است که از مجموع ۳ هزار و ۷۶۱ فقره تسهیلات ثبت شده، بیشترین تسهیلات به استان‌های «البرز، سمنان، گلستان، کرمان و قم» اختصاص یافته است. براساس آمار اعلام شده استان البرز در مجموع ۲۴۱ فقره تسهیلات موفق به دریافت ۱۶۷۷۳٫۷ میلیارد ریال شده که بیشترین میزان تسهیلات را در این مدت دریافت کرده است. استان سمنان نیز با دریافت ۸۰۶ فقره تسهیلات به مبلغ ۸۷۶۳٫۶ میلیارد ریال مقام دوم را به خود اختصاص داده است. در جایگاه سوم نیز استان گلستان با دریافت ۱۹۱ فقره تسهیلات به مبلغ ۷۶۱۹٫۷ میلیارد ریال قرار دارد، اما در جایگاه چهارم دریافت‌کنندگان تسهیلات فرآیند رونق استان کرمان با تعداد ۴۸ فقره تسهیلات به مبلغ ۴۸۷۳٫۵ میلیارد ریال قرار گرفته است، استان قم نیز در این مدت ۵۲۷ فقره تسهیلات به مبلغ ۴۳۳۸٫۹ میلیارد ریال دریافت کرده است.

    منبع

     

    انجمن مدیران صنایع
    انجمن مدیران صنایع

    مطالب مرتبط

    8 آذر 1402

    معامله غیررسمی دلار در عراق برچیده می‌شود / ایران بازار بزرگ عراق را از دست می‌دهد؟


    ادامه مطلب
    8 آذر 1402

    چرا سهامداران حقیقی بورس را ترک می‏‏‏‌کنند؟


    ادامه مطلب
    8 آذر 1402

    تخمین‌های فروش توسط ممیزان مالیاتی باید حذف شود


    ادامه مطلب
    8 آذر 1402

    تمدید مسدودسازی تولید


    ادامه مطلب

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    eighteen − six =

    عضویت در خبرنامه

    به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






      مجمع عمومی سـالانه (۱401)

      مجمع عمومی سـالانه (۱401)
      وزارت صنعت معدن و تجارت
      کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی
      بانک خاورمیانه، بانک منتخب فعالان موفق اقتصادی
      پیشگامان پخش صدیق
      کادا، راه حلی بزرگ برای همه صنایع
      بیمه رازی
      فومن شیمی

      آشنایی با اعضای جدید

      • شرکت رینگ سازی مشهد
        7 مرداد 1402
        جناب آقای مهندس سهیل یزدان بخش مدیر عامل و رییس هیات مدیره شرکت رینگ […]
      • شرکت پروفیل و لوله های لاستیکی
        7 مرداد 1402
        سرکار خانم نرجس خاتون یزدان بخش مدیرعامل شرکت پروفیل و لوله های […]
      • شرکت پویا گستر خراسان
        7 مرداد 1402
        جناب آقای مهندس سعید بخشعلی مدیر عامل شرکت پویا گستر خراسان   وب […]
      • شرکت داده کاو آتیه نگر آذر
        7 مرداد 1402
        جناب آقای مهدی طهماسب پور مدیرعامل شرکت داده کاو آتیه نگر آذر […]
      • شرکت معیار آزمون پارت
        7 مرداد 1402
        جناب آقای عبدالحسین دارابی عباسعلی مدیرعامل شرکت معیار آزمون پارت […]

      عضویت در خبرنامه

      به راحتی میتوانید در خبرنامه رایگان ایمیلی انجمن مدیران صنایع ایران عضو شوید:






        نوشته‌های تازه

        • معامله غیررسمی دلار در عراق برچیده می‌شود / ایران بازار بزرگ عراق را از دست می‌دهد؟

        آب و هوا

        اعلان خطا از سرویس دهنده!:
        Connection Error:http_request_failed
        تهران، خیابان شهید مطهری، رو به‌ روی خيابان ميرعماد‌ ، پلاك 264 ، طبقه سوم

         تمامی حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به انجمن مدیران صنایع ایران ميباشد. Powered by Bluesoul.ir © 2015